Здоба Здоба

Бріош-торт

Королівський виріб.

Опара

0,500 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,300 кг   вода

Тісто

0,500 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Панетон Верона
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,250 кг   маргарин
0,190 кг   цукор
0,150 кг   яйця
0,010 кг   сіль

Начинка

0,250 кг   Чоколіна

Наповнювач

0,250 кг   борошно пшеничне в/г
0,150 кг   маргарин
0,150 кг   цукор
0,010 кг   какао порошок DB82

Покриття 1

0,200 кг   Палетта Нейтральна
0,080 кг   вода

Покриття 2

0,570 кг   Мірор Чоко
0,120 кг   вода
0,015 кг   желатин

Спосіб приготування

Опара:

  • Розвести дріжджі в теплій воді, додати борошно.
  • Замісити опару протягом 3-4 хв. на першій швидкості тістоміса.
  • Бродіння опари 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Тісто:

  • Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса.
  • Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення).
  • Температура тіста 29-30°C.
  • Бродіння 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Тістову заготовку розкатати в пласт товщиною 1см. нанести начинку Чоколіна та зверху присипати наповнювачем - шоколадною пісочною крихтою.
  • Пласт поділити на маленькі шматочки за допомогою шпателя.
  • Поділені шматочки перемішати між собою і розкласти в металеві форми діаметром 28 см, висотою 3,5 см по 0,520 кг.
  • Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35-38°C та відносній вологості 78%.
  • Перед випіканням форми накрити металевим листом.

Наповнювач:

  • Цукор, маргарин, борошно, какао з'єднати до утворення крихти.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура випікання 175-180°C протягом 12-14 хв.
  • На початку випікання подаємо парозволоження.

Покриття 1:

  • Випечені охолодженні вироби покрити гарячим гелем Палетта Нейтральна та декорувати за бажанням.

Покриття 2:

  • Розтопити замочений у воді желатин та додати в Мірор Чоко.
  • Готовим глясажем декорувати поверхню виробу.

Більше

*Можна декорувати паличками кориці, зірочками бадьяну, Спонж Кейк Айріш та Мірор Білий.

Бріош-торт