

Бріош-торт
Бріош-торт
Королівський виріб.
Опара
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,300 кг | вода |
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,250 кг | маргарин | |
0,190 кг | цукор | |
0,150 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль |
Начинка
0,250 кг | Чоколіна |
Наповнювач
0,250 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | маргарин | |
0,150 кг | цукор | |
0,010 кг | какао порошок DB82 |
Покриття 1
0,200 кг | Палетта Нейтральна | |
0,080 кг | вода |
Покриття 2
0,570 кг | Мірор Чоко | |
0,120 кг | вода | |
0,015 кг | желатин |
Спосіб приготування
Опара:
- Розвести дріжджі в теплій воді, додати борошно.
- Замісити опару протягом 3-4 хв. на першій швидкості тістоміса.
- Бродіння опари 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Тісто:
- Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса.
- Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення).
- Температура тіста 29-30°C.
- Бродіння 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Тістову заготовку розкатати в пласт товщиною 1см. нанести начинку Чоколіна та зверху присипати наповнювачем - шоколадною пісочною крихтою.
- Пласт поділити на маленькі шматочки за допомогою шпателя.
- Поділені шматочки перемішати між собою і розкласти в металеві форми діаметром 28 см, висотою 3,5 см по 0,520 кг.
- Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35-38°C та відносній вологості 78%.
- Перед випіканням форми накрити металевим листом.
Наповнювач:
- Цукор, маргарин, борошно, какао з'єднати до утворення крихти.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 175-180°C протягом 12-14 хв.
- На початку випікання подаємо парозволоження.
Покриття 1:
- Випечені охолодженні вироби покрити гарячим гелем Палетта Нейтральна та декорувати за бажанням.
Покриття 2:
- Розтопити замочений у воді желатин та додати в Мірор Чоко.
- Готовим глясажем декорувати поверхню виробу.
Більше
*Можна декорувати паличками кориці, зірочками бадьяну, Спонж Кейк Айріш та Мірор Білий.
