Рецептури

Грильяж Арабські ночі

Горіхово-насіннєва маса з фруктовими нотками в карамельній оболонці, огорнута шаром темної хрусткої глазурі.

Основа

0,240 кг   Сатіна Зефір

Наповнювач

0,200 кг   Флорентіномікс
0,200 кг   Живі зерна Дарк
0,200 кг   журавлина в’ялена
0,100 кг   Джеммі Лайт Абрикос
0,100 кг   арахіс бланшований
0,100 кг   мигдалеві пластівці

Спосіб приготування

Начинка: змішати компоненти рецептури, окрім горіхів та довести до кипіння. Додати підсмажені та подрібнені горіхи, та трохи проварити до утворення пластичної маси. Виложити отриману масу у підготовлену форму 200х200 мм. Охолодити. Нарізати на порції 30х35 мм.

Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Зефір розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 38-40ºС. Покрити грильяж. Охолодити при температурі 4ºС. Обережно викласти у коробки.

Грильяж Арабські ночі