
Грильяж Арабські ночі
Грильяж Арабські ночі
Горіхово-насіннєва маса з фруктовими нотками в карамельній оболонці, огорнута шаром темної хрусткої глазурі.
Основа
0,240 кг | Сатіна Зефір |
Наповнювач
0,200 кг | Флорентіномікс | |
0,200 кг | Живі зерна Дарк | |
0,200 кг | журавлина в’ялена | |
0,100 кг | Джеммі Лайт Абрикос | |
0,100 кг | арахіс бланшований | |
0,100 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Начинка: змішати компоненти рецептури, окрім горіхів та довести до кипіння. Додати підсмажені та подрібнені горіхи, та трохи проварити до утворення пластичної маси. Виложити отриману масу у підготовлену форму 200х200 мм. Охолодити. Нарізати на порції 30х35 мм.
Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Зефір розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 38-40ºС. Покрити грильяж. Охолодити при температурі 4ºС. Обережно викласти у коробки.
