Рецептури
Фадж Індіана

Шоколадний фадж зі смаком солоної карамелі та горішками.

Шоколадна основа

0,400 кг   Сатіна Мілк

Наповнювач

0,180 кг   Флорентіно мікс
0,180 кг   арахіс бланшований

Фадж

0,240 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі
0,240 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Шоколадна основа:

Кондитерську глазур Сатіна Мілк розтопити до 34°C, заповнити полікарбонатні форми та відразу злити рештки глазурі з форми. Та глазур, що залишиться на стінках форми при застиганні утворює оболонку для цукерок, яку необхідно наповнити наповнювачем.

Наповнювач:

Суміш Флорентіно Мікс з'єднати з подрібненим підсмаженим арахісом та випекти з подачею пари. Ротаційна піч: температура випікання 170°С, протягом 13-15 хв. Охолоджений горіховий напівфабрикат подрібнити.

Фадж:

Розтопити кондитерську глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна зі смаком солоної карамелі та подрібненим горіховим наповнювачем. Готовою начинкою наповнити корпуси цукерок.

Формування виробу:

Після застигання начинки, поверх форми нанести шар розтопленої Сатіни Дарк, щоб закрити дно цукерки. Після чого охолодити при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.

Фадж Індіана