
Шоколадний фадж зі смаком солоної карамелі та горішками.
Шоколадна основа
0,400 кг | Сатіна Мілк |
Наповнювач
0,180 кг | Флорентіно мікс | |
0,180 кг | арахіс бланшований |
Фадж
0,240 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі | |
0,240 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Шоколадна основа:
Кондитерську глазур Сатіна Мілк розтопити до 34°C, заповнити полікарбонатні форми та відразу злити рештки глазурі з форми. Та глазур, що залишиться на стінках форми при застиганні утворює оболонку для цукерок, яку необхідно наповнити наповнювачем.
Наповнювач:
Суміш Флорентіно Мікс з'єднати з подрібненим підсмаженим арахісом та випекти з подачею пари. Ротаційна піч: температура випікання 170°С, протягом 13-15 хв. Охолоджений горіховий напівфабрикат подрібнити.
Фадж:
Розтопити кондитерську глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна зі смаком солоної карамелі та подрібненим горіховим наповнювачем. Готовою начинкою наповнити корпуси цукерок.
Формування виробу:
Після застигання начинки, поверх форми нанести шар розтопленої Сатіни Дарк, щоб закрити дно цукерки. Після чого охолодити при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.
