Рецептури
Грильяжний стік Андромеда

Грильяжний батончик в білому шоколаді. Зручно, смачно.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,100 кг Сідмікс
0,100 кг вівсяні пластівці
0,200 кг Флорентіномікс
0,080 кг борошно пшеничне в/г
0,060 кг яйця
0,060 кг маргарин
0,050 кг курага
0,050 кг родзинки
0,050 кг арахіс банширований
Начинка 1
0,450 кг Чоколіна Арахісова паста Термо
Начинка 2
0,200 кг Чоколіна Вайт
0,100 кг Сатіна Вайт
0,040 кг арахіс бланширований
Покриття
0,200 кг Сатіна Вайт
0,040 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі інгредієнти за рецептурою пласким бітером до однорідної маси. Сформувати тісто в тонкий пласт товщиною 0,5-1,0 см та нанести рівномірним шаром Чоколіна Арахісова паста Термо. 

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 180°C
    Ротаційна піч : температура випікання 170°C.
    Тривалість випікання протягом 20-25 хв.

    Начинка 2: Сатіну Вайт розтопити на водяній бані та змішати з Чоколіною Вайт до однорідної консистенції.

    Формування готового виробу:

    На випечений та охолоджений вівсяно-грильяжний напівфабрикат нанести Начинку 2, посипати подрібненим арахісом. Охолодити. Розтопити Сатіну Вайт з олією і покрити охолоджений напівфабрикат. Нарізати на стіки бажаного розміру.

Грильяжний стік Андромеда