Рецептури
Печиво Зернове

Низький вміст цукру, вміст 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Тісто

0,270 кг   борошно пшеничне в/г
0,270 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,060 кг   Красті 15
0,300 кг   маргарин
0,050 кг   яйця
0,070 кг   вода

Наповнювач

0,500 кг   Живі зерна Фрутті

Спосіб приготування

Тісто: Красті 15 та борошно перетерти з маргарином до однорідної маси, після чого додати яйця та воду. Замісити тісто та додати наповнювач. Розкатати тісто товщиною 4 мм після чого проколоти та нарізати.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190°С протягом 8-10 хв.

Печиво Зернове