
Печиво Зернове
Печиво Зернове
Низький вміст цукру, вміст 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.
Тісто
0,270 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,270 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,060 кг | Красті 15 | |
0,300 кг | маргарин | |
0,050 кг | яйця | |
0,070 кг | вода |
Наповнювач
0,500 кг | Живі зерна Фрутті |
Спосіб приготування
Тісто: Красті 15 та борошно перетерти з маргарином до однорідної маси, після чого додати яйця та воду. Замісити тісто та додати наповнювач. Розкатати тісто товщиною 4 мм після чого проколоти та нарізати.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190°С протягом 8-10 хв.
