Рецептури
Печиво Зернове

Низький вміст цукру, вміст 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,270 кг борошно пшеничне в/г
0,270 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,015 кг Красті 15
0,300 кг маргарин
0,050 кг яйця
0,070 кг вода
Наповнювач
0,500 кг Живі зерна Фрутті

Спосіб приготування

    Тісто: Красті 15 та борошно перетерти з маргарином до однорідної маси, після чого додати яйця та воду. Замісити тісто та додати наповнювач. Розкатати тісто товщиною 4 мм після чого проколоти та нарізати.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 190°С протягом 8-10 хв.

Печиво Зернове