Печиво відсадне полуничне
Печиво відсадне полуничне
Ніжне, розсипчасте та ароматне, з теплим вершковим відтінком і яскравим полуничним акцентом в середині.
Тісто
| 0,450 кг | маргарин 72% | |
| 0,350 кг | цукрова пудра | |
| 0,170 кг | яйця | |
| 0,750 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,070 кг | пшеничний крохмаль | |
| 0,080 кг | Веселка Червона |
Оздоблення
| 0,300 кг | Джеммі Полуниця |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин із цукровою пудрою, потім додати яйця та збити до однорідної маси. Після чого змішати сухі компоненти зі збитою масою та добре вимісити тісто. Відсадити із кондитерського мішка заготовки печива та в середину відсадити Джеммі Полуниця.
Параметри випікання:
випікати при температурі 185°C протягом 10-12 хв.
