Рецептури
Печиво Флорентіно

Хрустке карамельне печиво з цукатами, горіхами чи насіннєвим наповненням.

Тісто

0,120 кг   Флорентіномікс

Наповнювач

0,100 кг   Сідмікс

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати компоненти рецептури та розважити отриману суміш у підготовлені форми (у разі використання форми для маффінів, об’єм суміші має займати 1/3-1/4 форми).

*За бажанням зерновий наповнювач Сідмікс можна замінити на горіхи чи сухофрукти.

Більше

Вироби випікати з використанням пару. Температура випікання залежить від конструктивних особливостей печі:
в подовій печі:190-200°С;
в конвекційній печі: 210-220°С.
Тривалість випікання залежить від маси печива (для печива масою 10 г – 7-8 хв.).

Печиво Флорентіно