
Печиво Флорентіно
Печиво Флорентіно
Хрустке карамельне печиво з цукатами, горіхами чи насіннєвим наповненням.
Тісто
0,120 кг | Флорентіномікс |
Наповнювач
0,100 кг | Сідмікс |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати компоненти рецептури та розважити отриману суміш у підготовлені форми (у разі використання форми для маффінів, об’єм суміші має займати 1/3-1/4 форми).
*За бажанням зерновий наповнювач Сідмікс можна замінити на горіхи чи сухофрукти.
Більше
Вироби випікати з використанням пару. Температура випікання залежить від конструктивних особливостей печі:
в подовій печі:190-200°С;
в конвекційній печі: 210-220°С.
Тривалість випікання залежить від маси печива (для печива масою 10 г – 7-8 хв.).
