Рецептури Рецептури

Крафін мигдалево-кокосовий

Гібрід листкового круасану та мафіну з мигдалево-кокосовою начинкою.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,030 кг   Софт Тач
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,012 кг   сіль
0,040 кг   цукор
0,050 кг   маргарин
0,450 кг   вода

Шарування

0,500 кг   маргарин для шарування

Наповнювач

0,230 кг   Мінута Пріма
0,500 кг   вода
0,270 кг   Маропан
0,400 кг   Преста Ваніль
0,100 кг   кокосова стружка

Декор

0,060 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто: перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста. Рекомендовано використовувати охолоджену воду температурою 1-5°C. Тривалість замішування 4-5 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 16-18°C. Рекомендована кількість шарувань 3х4. Тривалість відлежування тіста в холодильнику після останнього шарування 10-15 хв. Остаточно розкатати тісто товщиною 4,5-5 мм. Нарізати та сформувати заготовки необхідної маси. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.

Параметри випікання: 

Ротаційна піч: початкова температура 220°C, на початку випічки подати пар, знизити температуру до 200°C.Випікати протягом 18-20 хв.Тривалість випікання залежить від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Наповнювач: заварний крем змішати з водою до однорідної маси, додати Маропан, Престу та кокосову стружку. Наповнювати випечені крафіни по 0,050 кг на 1 шт. Декорувати цукровою пудрою Монблан.

Крафін мигдалево-кокосовий