

Донат шоколадно-банановий
Донат шоколадно-банановий
Кексовий шоколадний донат, покритий помадкою з банановим смаком.
Тісто
1,140 кг | Кекс Чоко | |
0,570 кг | олія соняшникова | |
0,570 кг | яйця |
Покриття
0,600 кг | Діп зі смаком Банану |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування:
- Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
- Температура випікання 185°C.
- Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття:
- Розігріти Діп зі смаком Банану до 40°C.
- Покрити вироби (робоча температура 35°C).
- Декорувати за бажанням.
- Охолодити.
