Рецептури Рецептури

Донат шоколадно-банановий

Кексовий шоколадний донат, покритий помадкою з банановим смаком.

Тісто

1,140 кг   Кекс Чоко
0,570 кг   олія соняшникова
0,570 кг   яйця

Покриття

0,600 кг   Діп зі смаком Банану

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: 

  • Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання: 

  • Температура випікання 185°C.
  • Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: 

  • Розігріти  Діп зі смаком Банану до 40°C.
  • Покрити вироби (робоча температура 35°C).
  • Декорувати за бажанням.
  • Охолодити.
Донат шоколадно-банановий