Рецептури Рецептури

Донат шоколадно-банановий

Кексовий шоколадний донат, покритий помадкою з банановим смаком.

Тісто

1,140 кг   Шоколадний кекс
0,570 кг   олія соняшникова
0,570 кг   яйця

Покриття

0,600 кг   Діп банановий

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання: 

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розігріти Діп банановий до 40°C. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат шоколадно-банановий