![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Багет Сквош
Багет Сквош
Багет Сквош поєднав заварку, збагачену кукуруздяним борошном та висівками, ячмінно-солодовий сироп з гарбузово-морквяним пюре та закваску.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,200 кг | сіль | |
3,000 кг | олія соняшникова | |
5,000 кг | насіння гарбуза | |
53,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% рецептурної кількості води, наприкінці замісу поступово додати решту води. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості, 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 23-24°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з обминкою через 45 хв. Поділити тісто на шматки потрібної ваги, відформувати, покласти в багетні листи або французький метод вистоювання у тканині в умовах цеху. Кінцеве вистоювання 30 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: верх 230°С, низ 200°С, тривалість випікання 18-20 хв. На початку випічки подати парозволоження. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
![Багет Сквош](https://www.zeelandia.ua/recipes/bahety/bahet-skvosh/@@images/image-400-f90bade24f682e32a6fe1ee3601f7e6d.png)