Рецептури Рецептури

Багет Сквош

Багет Сквош поєднав заварку, збагачену кукуруздяним борошном та висівками, ячмінно-солодовий сироп з гарбузово-морквяним пюре та закваску.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
2,000 кг   Браун Нектар
2,000 кг   дріжджі пресовані
2,200 кг   сіль
3,000 кг   олія соняшникова
5,000 кг   насіння гарбуза
53,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% рецептурної кількості води, наприкінці замісу поступово додати решту води. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості, 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 23-24°С. Бродіння тіста 90 хв. в умовах цеху, з обминкою через 45 хв. Поділити тісто на шматки потрібної ваги, відформувати, покласти в багетні листи або французький метод вистоювання у тканині в умовах цеху. Кінцеве вистоювання 30 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.

Параметри випікання:

Подова піч: верх 230°С, низ 200°С, тривалість випікання 18-20 хв. На початку випічки подати парозволоження. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.                

Багет Сквош