Новини Новини

Ми це зробили!

Ми отримали підтвердження дотримання світових стандартів безпечності харчових продуктів, у вигляді сертифіката FSSC 22000, версії 5.

Наша компанія вкотре успішно здала екзамен з менеджменту безпечності харчових продуктів. І ось нарешті, ми отримали підтвердження дотримання світових стандартів безпечності харчових продуктів, у вигляді сертифіката FSSC 22000, версії 5.
І нам дійсно є чим пишатись, адже сертифікація FSSC 22000, це не просто виконання вимог HACCP, які на сьогоднішній день є законодавчою вимогою в Україні, а є підтвердженням дотримання сучасних світових трендів у сфері безпечності продуктів харчування. Отже ми з гордістю в котре підтверджуємо, що завод «Зееландії» в Україні виготовляє свою продукцію відповідно стандартів, що і заводи в Нідерландах, Чехії, Польщі і в решті цивілізованому світі.
Особливою гордістю є те, що в непрості часи сучасних викликів, ми не просто пройшли сертифікацію міжнародного рівня, а і змогли імплементувати виробництво кондитерської глазурі та шоколаду в наше виробництво та схему сертифікації.
Ми це зробили!