Технічні рішення Технічні рішення

CARLEX® (Карлекс)

Засіб на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у кондитерському виробництві.

Дозування

Наносити за допомогою щітки, войлока, валика, пульвілізатора тощо. Витрати CARLEX® залежать від рецептурного складу продукту, способу нанесення змазки та конструктивних особливостей обладнання.

Витрати на деко розмірами 40×60 складають 4-5 г (за умови використання пульверизатора). Мінімальна витрата CARLEX® спостерігається при використанні обладнання Automatic-4 або Start .

Упаковка

Продукт Вага / Об’єм
CARLEX® (КАРЛЕКС) 15 л каністра

Більше

Засіб на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у кондитерському виробництві. Рекомендовано для виробів із довготривалим терміном придатності з високим вмістом цукру та жиру.

Особливості та переваги:

  • Єдине рішення для процесу переривання випікання.
  • Високі антиадгезійні показники – виріб не пригорає та не прилипає до форм.
  • Відсутність неприємного смаку, запаху, кольору готових виробів.
  • Для виробів із довготривалим терміном придатності - не прогіркає на відміну від олії та не вбирається у виріб. 

CARLEX® також рекомендовано використовувати, якщо вироби проходять процес заморожування.

Антиадгезійні засоби. CARLEX®

CARLEX® (Карлекс)