Технічні рішення
Карлекс

Засіб на рослинній основі для змащування форм у кондитерському виробництві.

Дозування

Наносити за допомогою щітки, войлока, валика, пульвілізатора тощо. Витрати Карлекс залежать від рецептурного складу продукту, способу нанесення змазки та конструктивних особливостей обладнання. Витрати на деко розмірами 40×60 складають 4-5 г (за умови використання пульверизатора). Мінімальна витрата Карлекс спостерігається при використанні пульверизатора або щітки-валика.

Упаковка

Product Вага / Об’єм
Карлекс 15 л каністра

Більше

Засіб на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у кондитерському виробництві. Рекомендовано для виробів із довготривалим терміном придатності з високим вмістом цукру та жиру.

Карлекс