

CARLEX® (Карлекс)
Засіб на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у кондитерському виробництві.
Дозування
Наносити за допомогою щітки, войлока, валика, пульвілізатора тощо. Витрати CARLEX® залежать від рецептурного складу продукту, способу нанесення змазки та конструктивних особливостей обладнання.
Витрати на деко розмірами 40×60 складають 4-5 г (за умови використання пульверизатора). Мінімальна витрата CARLEX® спостерігається при використанні обладнання Automatic-4 або Start .
Упаковка
Продукт | Вага / Об’єм |
---|---|
CARLEX® (КАРЛЕКС) | 15 л каністра |
Більше
Засіб на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у кондитерському виробництві. Рекомендовано для виробів із довготривалим терміном придатності з високим вмістом цукру та жиру.
Особливості та переваги:
- Єдине рішення для процесу переривання випікання.
- Високі антиадгезійні показники – виріб не пригорає та не прилипає до форм.
- Відсутність неприємного смаку, запаху, кольору готових виробів.
- Для виробів із довготривалим терміном придатності - не прогіркає на відміну від олії та не вбирається у виріб.
CARLEX® також рекомендовано використовувати, якщо вироби проходять процес заморожування.
