Рецептури
Тостовий хліб Техас

Лінійка тостових хлібів з фруктовою пікантністю з американським ДНК.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,080 кг Тост мікс
0,500 кг Живі зерна Фрутті
0,100 кг Джеммі Абрикос
0,050 кг дріжджі пресовані
0,040 кг маргарин
0,450 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 38,5%. Релаксація протягом 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,830 кг та помістити їх до форми (з розрахунку 270-280 г/л форми).
    Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 190°C.Час випікання 40 хв.
    Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Техас