Рецептури
Тостовий хліб Каліфорнія

Лінійка тостових хлібів з фруктовою пікантністю з американським ДНК.

Тісто

0,800 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   борошно житнє обдирне
0,060 кг   Тост мікс
0,300 кг   Живі зерна Фрутті
0,045 кг   дріжджі пресовані
0,040 кг   маргарин
0,050 кг   цукор
0,006 кг   сіль
0,120 кг   журавлина в'ялена
0,004 кг   кмин
0,550 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати рецептурні компоненти та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Відлежування тіста протягом 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 270-280 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 37°C та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 190°C протягом 40 хв.

Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Каліфорнія