Рецептури
Хліб темний Фрутті

Приємна текстура зернових вкраплень.

Тісто

0,600 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   борошно житнє обдирне
0,100 кг   Бородіно Мікс
0,500 кг   Живі зерна Фрутті
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,030 кг   цукор
0,018 кг   сіль
0,020 кг   екстракт житньо-солодовий
0,600 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

замісити всі інгредієнти згідно рецептури  протягом 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 28°С. Тривалість бродіння тіста 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки потрібної ваги, заокруглити та викласти на листи для випікання.  Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням  на поверхні тістової заготовки зробити надрізи. 

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 240-200°C протягом 20-25 хв. з парозволоженням.

Хліб темний Фрутті