
Хліб темний Фрутті
Хліб темний Фрутті
Приємна текстура зернових вкраплень.
Тісто
0,600 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | борошно житнє обдирне | |
0,100 кг | Бородіно Мікс | |
0,500 кг | Живі зерна Фрутті | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,030 кг | цукор | |
0,018 кг | сіль | |
0,020 кг | екстракт житньо-солодовий | |
0,600 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 28°С. Тривалість бродіння тіста 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки потрібної ваги, заокруглити та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням на поверхні тістової заготовки зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 240-200°C протягом 20-25 хв. з парозволоженням.
