Рецептури
Хліб Фрутті Абрикосовий

Неповторний фруктовий смак та аромат, солодкий смак без додавання цукру.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,600 кг   Живі зерна Фрутті
0,100 кг   Джеммі Лайт Абрикос
0,020 кг   олія соняшникова
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,600 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

замісити  всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та  6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.  Тісто поділити на шматки масою по 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносної вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Хліб Фрутті Абрикосовий