
Хліб Фрутті Абрикосовий
Хліб Фрутті Абрикосовий
Неповторний фруктовий смак та аромат, солодкий смак без додавання цукру.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,600 кг | Живі зерна Фрутті | |
0,100 кг | Джеммі Лайт Абрикос | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,600 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки масою по 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносної вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.
