Рецептури Рецептури

Пончики Віденські кавово-шоколадні

Шоколадно-кавові пончики з ніжною шоколадною начинкою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
6,000 кг   дріжджі пресовані
1,100 кг   сіль
5,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
15,000 кг   яйця
40,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
1,200 кг   Супер Софт
20,000 кг   вода

Начинка

20,000 кг   Чоколіна шоколад

Декор

2,000 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки. Попереднє вистоювання 15 хв. Сформувати заготовки по 50 г. Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед жаркою підсушити заготовки 15-20 хв.

Смаження:

Час смаження: 3 хв. на олії у фритюрі при температурі 180°C.

Декор: посипати вироби цукровою пудрою.

Пончики Віденські кавово-шоколадні