Рецептури
Панеттон Італійський

Італійська паска Панеттоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Опара
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг дріжджі пресовані
0,700 кг вода
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг дріжджі пресовані
0,038 кг сіль
0,300 кг вода
0,300 кг Корент Європа
0,200 кг масло вершкове
0,200 кг яєчний білок
0,100 кг цукор
0,020 кг кориця мелена
Наповнювач
1,000 кг родзинки
0,300 кг цукати
0,200 кг мигдаль

Спосіб приготування

    Опара:

    Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста (опари). Температура опари 27°С. Тривалість вистоювання опари 45 хв. (накрити плівкою).

    Тісто:

    Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста. Вкінці замісу додати наповнювач. Температура тіста 27°С. Тривалість попереднього вистоювання 10-15 хв. Поділити на тістові заготовки по 0,550 кг. Тривалість попереднього вистоювання поділених заготовок 10 хв. Заготовки округлити та помістити до форм. Остаточне вистоювання 70-80 хв.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 190-200°C.
Тривалість випікання: 30 хв.
Ротаційна піч: 180°C
Тривалість випікання: 20-23 хв.