Рецептури Рецептури

Дабл Крафін

Волога, волокниста текстура з ніжним заварним кремом, мигдалевою начинкою та шоколадними дропсами.

Опара

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
25,000 кг   вода
4,000 кг   дріжджі пресовані

Тісто

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Крафен Світ
3,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
15,000 кг   цукор
20,000 кг   Голден Нектар
30,000 кг   маргарин
20,000 кг   яйця

Наповнювач

20,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Шарування

9,000 кг   Ванкрем
7,000 кг   цукор
10,000 кг   яйця
7,000 кг   Маропан

Покриття

10,000 кг   Палетта Нейтральна
3,000 кг   вода

Спосіб приготування

Опара: змішати борошно, дріжджі і воду 3 хв. на 1-й швидкості та лишити на 30 хв.

Тісто: заміс: 3 хв. на першій швидкості (з цукром та без маргарину та Нектару) та 5 хв. на другій швидкості до розвинення клейковинного вікна. Після 3-4 хв. на другій швидкості (додавши Нектар, до повного його розчинення) та 3-4 хв. на другій швидкості (додавши маргарин). Додати Шарлі таі місити ще 2-3 хв. на першій швидкості. Температура тіста 27-29°С. Бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки 0,400 кг, потім розкатати, змастити кремом (0,050 кг на один виріб вагою 0,400 кг) та закатати в рулет. Рулет розрізати навпіл, закрутити зрізом назовні і покласти у паперові форми. Кінцеве вистоювання 120 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Випікати з подачею пара на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С. Час випікання: 25-27 хв (для заготовок масою 0,400 кг).

Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення. Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.

Дабл Крафін