Рецептури
Тост Бріош

Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Панетон Верона
0,070 кг дріжджі пресовані
0,250 кг маргарин
0,190 кг цукор
0,150 кг яйця
0,010 кг сіль
0,300 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості. Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення). Температура тіста 26-27°C. Температура тіста 20-23°C. Поділити тісто на заготовки вагою 0.770 кг. Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму та закрити кришкою. Остаточне вистоювання 60-80 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 75%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 210-200°C протягом 25-30 хв.

Тост Бріош