
Булочки Веронські
Булочки Веронські
Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 | кг | Панетон Верона | |
0,050 | кг | дріжджі пресовані | |
0,010 | кг | сіль | |
0,100 | кг | маргарин | |
0,100 | кг | цукор | |
0,100 | кг | яйця | |
0,350 | кг | вода | |
Наповнювач | |||
0,400 | кг | родзинки |
Спосіб приготування
Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. I-іій швидкості та 6-7 хв. на II-ій швидкості тістоміса. Додати родзинки та домісити 2-3 хв. на першій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки масою по 80 г. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 75-80%. Перед випіканням змастити заготовки меланжем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С протягом 10-12 хв.
Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 12-14 хв.
