Рецептури Рецептури

Булочки Веронські

Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Панетон Верона
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,100 кг   маргарин
0,100 кг   цукор
0,100 кг   яйця
0,350 кг   вода

Наповнювач

0,400 кг   родзинки

Спосіб приготування

Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. I-іій швидкості та 6-7 хв. на II-ій швидкості тістоміса. Додати родзинки та домісити 2-3 хв. на першій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки масою по 80 г. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 75-80%. Перед випіканням змастити заготовки меланжем.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С протягом 10-12 хв.

Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 12-14 хв.

Булочки Веронські