Булочка вишня і шоколад
Булочка вишня і шоколад
Здобна солодка ванільна булочка з подвійним смаком: шоколадом і фруктовою начинкою зі шматочками вишні.
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 1,500 кг | Софт Тач | |
| 5,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 1,000 кг | сіль | |
| 18,000 кг | цукор | |
| 10,000 кг | яйця | |
| 12,000 кг | маргарин | |
| 35,000 кг | вода |
Начинка
| 40,000 кг | Фрутбері Вишня | |
| 30,000 кг | Преста Чоко |
Покриття
| 5,000 кг | яйця |
Декор
| 5,000 кг | цукор |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,130 кг, округлити і залишити на відлежування протягом 5-10 хв. для кращого формування. Сформувати вироби з начинками Фрутбері Вишня та Преста Шоколад. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%. Перед посадкою в піч змастити яйцем. За бажанням декорувати цукром тощо.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).
