Рецептури Рецептури

Булочка вишня і шоколад

Здобна солодка ванільна булочка з подвійним смаком: шоколадом і фруктовою начинкою зі шматочками вишні.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
18,000 кг   цукор
10,000 кг   яйця
12,000 кг   маргарин
35,000 кг   вода

Начинка

40,000 кг   Фрутбері Вишня
30,000 кг   Преста Чоко

Покриття

5,000 кг   яйця

Декор

5,000 кг   цукор

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,130 кг, округлити і залишити на відлежування протягом 5-10 хв. для кращого формування. Сформувати вироби з начинками Фрутбері Вишня та Преста Шоколад. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%. Перед посадкою в піч змастити яйцем. За бажанням декорувати цукром тощо.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).

Булочка вишня і шоколад