Рецептури Рецептури

Булочка цитрусовий бурштин

Запашні булочки з ванільними нотками, на основі гарбузова-морквяного смузі з апельсиновими цукатами.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
7,000 кг   дріжджі пресовані
1,500 кг   сіль
13,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин
15,000 кг   яйця
25,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
2,000 кг   Софт Тач
13,000 кг   вода
12,000 кг   Голден Нектар
5,000 кг   Квік 96
0,150 кг   Пропацет

Наповнювач

12,000 кг   цукати апельсинові

Спосіб приготування

Тісто: заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості (без цукру та маргарину) та 5 хв. на 2-й швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши цукор до повного його розчинення) та 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши маргарин). Внести цукати та домісити на 1-й швидкості 2-3 хв.Температура тіста 27-29°С. Вологість тіста 31,0%. Бродіння 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки вагою 0,050 кг, сформувати та покласти на листи. Вистоювання 60-90 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 230°С протягом 5-7 хв., з парозволоженням на початку випікання. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка цитрусовий бурштин