Булочка цитрусовий бурштин
Булочка цитрусовий бурштин
Запашні булочки з ванільними нотками, на основі гарбузова-морквяного смузі з апельсиновими цукатами.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
7,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,500 кг | сіль | |
13,000 кг | цукор | |
20,000 кг | маргарин | |
15,000 кг | яйця | |
25,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
2,000 кг | Софт Тач | |
13,000 кг | вода | |
12,000 кг | Голден Нектар | |
5,000 кг | Квік 96 | |
0,150 кг | Пропацет |
Наповнювач
12,000 кг | цукати апельсинові |
Спосіб приготування
Тісто: заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості (без цукру та маргарину) та 5 хв. на 2-й швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши цукор до повного його розчинення) та 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши маргарин). Внести цукати та домісити на 1-й швидкості 2-3 хв.Температура тіста 27-29°С. Вологість тіста 31,0%. Бродіння 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки вагою 0,050 кг, сформувати та покласти на листи. Вистоювання 60-90 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 230°С протягом 5-7 хв., з парозволоженням на початку випікання. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.