Рецептури Рецептури

Булочка маково-сливовий Твіст

Ванільна здобна булочка з сливово-маковим смаком.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
10,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
28,000 кг   вода
10,000 кг   Голден Нектар

Начинка

50,000 кг   Фрутбері Слива
40,000 кг   Макова начинка "Маківка"

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг. Заокруглити та залишити для релаксації на 5-10 хв. Тістову заготовку  розкатати та рівномірно нанести макову начинку (0,015-0,017 кг на одну тістову заготовку) закрутити в рулет, розрізати не до кінця та закрутити. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням  в центр заготовки відсадити з кондитерського мішка начинку Фрутбері Cлива  0,020-0,022 кг, змастити яйцем.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: темпераутра 185°С протягом 10-12 хв. Час  випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка маково-сливовий Твіст