Булочка Кавове зернятко
Булочка Кавове зернятко
Здобні булочки з високим вмістом какао, довго зберігають свіжість та шоколадно-кавовий аромат.
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 40,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий Агат | |
| 2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 5,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 1,500 кг | сіль | |
| 15,000 кг | цукор | |
| 15,000 кг | олія соняшникова | |
| 33,000 кг | вода |
Наповнювач
| 10,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості.
- Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста: 20-30 хв. в умовах цеху.
- Поділити на шматки по 0,080 кг та сформувати заготовки.
- Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35 -37°С та відносній вологості повітря ±75%.
- Після вистоювання зробити надріз.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 190°C протягом 10-12 хв.
