Рецептури
Здоба Риф

Солодкий хліб "Риф" формою нагадує риф з витонченим цитрусовим ароматом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,020 кг сіль
0,050 кг дріжджі пресовані
0,520 кг вода
0,150 кг Корент Європа
Наповнювач
0,500 кг цукор коричневий
0,010 кг кориця

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста: 27°C. Тривалість попереднього вистоювання - 15 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною приблизно 1,5 см потім посипати його коричневим цукром. Закатати та довільно порізати тісто вздовж та впоперек. Викласти заготовки тіста до форми. Тривалість остаточного вистоювання 60-80 хв. 

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 190-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).