Рецептури Рецептури

Здоба Риф

Солодкий хліб "Риф" формою нагадує риф з витонченим цитрусовим ароматом.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   сіль
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,520 кг   вода
0,150 кг   Корент Європа

Наповнювач

0,500 кг   цукор коричневий
0,010 кг   кориця

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста: 27°C. Тривалість попереднього вистоювання - 15 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною приблизно 1,5 см потім посипати його коричневим цукром. Закатати та довільно порізати тісто вздовж та впоперек. Викласти заготовки тіста до форми. Тривалість остаточного вистоювання 60-80 хв. 

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 190-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Здоба Риф