![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Медіанти з Тринідад Мілк Без цукру
Медіанти з Тринідад Мілк Без цукру
Медіанти - це шоколадні диски, прикрашені сухофруктами або різноманітними горіхами. Виготовлені з шоколаду Тринідад Мілк Без доданого цукру ці цукерки є не лише смачним, але й дуже корисним та поживним снеком для всієї родини.
Основа
0,350 кг | Тринідад Мілк Без доданого цукру |
Наповнювач
0,015 кг | Малина сублімована зернята | |
0,120 кг | Кеш'ю | |
0,120 кг | Курага |
Спосіб приготування
Темперування шоколаду:
- Розтопити масу при температурі 45-50°С на водяній бані (температура води 55°С);
- 1/3 частину маси з t=45-50°С вилити на мармурову плиту і охолоджувати шляхом розмащування та перерозподілу шпателем і скребком до початку загущення, що є ознакою кристалізації кристалів какао-масла (температура +27°С).
- Додати кристалізовану масу до решти 2/3 шоколадної маси та добре перемішати. Шоколад готовий до роботи.
- Якщо шоколад загустів, трохи підігрійте його до робочої температури, але не вище 33°С.
- Підготовлений шоколад відсадити у вигляді медіантів та декорувати горіхами, сухофруктами та субліматами (температура 32ºС).
- Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв.
- Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
- Обережно викласти у коробки.
Більше
Майстер-клас Темперування шоколаду.
*Крива темперування шоколаду без доданого цукру не відрізняється від кривої темперування звичайного шоколаду.
![Медіанти з Тринідад Мілк без цукру](https://www.zeelandia.ua/recipes/tsukerky/medianty-z-trynidad-milk-bez-tsukru/@@images/image-400-663091b600d79f772849becf417684d0.png)