Рецептури Рецептури

Медіанти з Тринідад Мілк Без цукру

Медіанти - це шоколадні диски, прикрашені сухофруктами або різноманітними горіхами. Виготовлені з шоколаду Тринідад Мілк Без доданого цукру ці цукерки є не лише смачним, але й дуже корисним та поживним снеком для всієї родини.

Основа

0,350 кг   Тринідад Мілк Без доданого цукру

Наповнювач

0,015 кг   Малина сублімована зернята
0,120 кг   Кеш'ю
0,120 кг   Курага

Спосіб приготування

Темперування шоколаду:

  • Розтопити масу при температурі 45-50°С на водяній бані (температура води 55°С);
  • 1/3 частину маси з t=45-50°С вилити на мармурову плиту і охолоджувати шляхом розмащування та перерозподілу шпателем і скребком до початку загущення, що є ознакою кристалізації кристалів какао-масла (температура +27°С).
  • Додати кристалізовану масу до решти 2/3 шоколадної маси та добре перемішати. Шоколад готовий до роботи.
  • Якщо шоколад загустів, трохи підігрійте його до робочої температури, але не вище 33°С.

  • Підготовлений шоколад відсадити у вигляді медіантів та декорувати горіхами, сухофруктами та субліматами (температура 32ºС).
  • Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв.
  • Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
  • Обережно викласти у коробки.

Більше

*Крива темперування шоколаду без доданого цукру не відрізняється від кривої темперування звичайного шоколаду. 

Медіанти з Тринідад Мілк без цукру