Рецептури

Бонбон Черрі сізон

Вишнева та мигдалево-ванільна начинка з нотками лимону і все це огорнуте чорним шоколадом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Корпус
0,220 кг Тринідад Дарк
Наповнювач 1
0,220 кг Крем Лайт Вишня
Наповнювач 2
0,100 кг Маропан
0,060 кг Начинка Ванільна
0,040 кг Преста Лимон

Спосіб приготування

    Корпус: перед використанням шоколад Тринідад Дарк необхідно протемперувати. Для цього розігрійте шоколад в темперувальній машині до 50ºС, а потім охолодіть до 28ºС і розігрійте повторно до температури, що не перевищує 32ºС. Робоча температура шоколаду після темперування 30-31ºС.

    Наповнювач 2: змішати Маропан, начинку Ванільну та Преста Лимон.

    Формування цукерки: підготовлений шоколад Тринідад Дарк вилитити в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру). Рештки шоколаду відразу вилити з форми. Поставити на охолодження при температурі 8ºС протягом 5-7 хв. При застиганні на стінках форми шоколад утворює корпус для цукерок. Потім наповніть корпус цукерки начинкою Крем Лайт Вишня та наповнювачем 2. Після застигання начинки 2 поверх форми нанесіть шар темперованого шоколаду Тринідад Дарк, щоб закрити дно цукерки. Після чого ставимо на охолодження при температурі 8±2ºС. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно вилучити цукерки з форм.

Бонбон Черрі сізон