Рецепти
Торт Хрустіан

Ніжний аромат ванілі, витончена текстура та горіхово-карамельне вкраплення.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,286 кг Айворі Вельвет
0,120 кг яйця
0,114 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
Наповнювач 1
0,160 кг Флорентіно мікс
0,080 кг арахіс бланширований
0,080 кг насіння соняшникове
Наповнювач 2
0,075 кг Сатіна Мілк
0,015 кг олія соняшникова
0,200 кг Чоколіна Арахіс
0,200 кг масло вершкове
Крем
0,360 кг вершки з рослинними вершками 25%
0,160 кг Чоколіна Арахіс
0,120 кг молоко згущене з цукром
Оздоблення
0,120 кг Преста Ваніль
Покриття
0,200 кг Чоколіна Арахіс

Спосіб приготування

    Тісто:

    збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).

    Параметри випікання:

    випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

    Наповнювач 1:

    змішати Флорентіно мікс, арахіс бланширований, насіння соняшника та викласти на лист застелений пергаментом. Випікати при 190°C протягом 10 хв. Після охолодження подрібнити заготовку на крихту.

    Наповнювач 2:

    розтопити Сатіну Мілк на водяній бані, додати олію та ретельно перемішати. Шоколадну масу поєднати з наповнювачем 1, викласти на лист та охолодити. Вершкове масло набити до кремового стану та поєднати з Чоколіною Арахіс, після чого додати шоколадно- горіхову крихту. Викласти масу у дві форми діаметром 18 см. Охолодити.

    Крем:

    збиті вершки поєднати з Чоколіною Арахіс та згущеним молоком.

    Формування готового виробу:

    поверх заготовки наповнювача 2, відсадити шар крему, потім бісквіт, шар крему, бісквіт та крем. Боки торту декорувати Престою Ваніль. Верх покрити Чоколіною Арахіс.

Торт Хрустіан