Рецептури
Торт Гранж-Грильяж

Оригінальний та добре збалансований смак торту з зовсім неочікуваним хрустким тонким прошарком грильяжу всередині, який додає оригінальності смаку та новизні подачі виробу.

Тісто

0,150 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   цукор
0,275 кг   яйця
0,020 кг   вода
0,050 кг   Біска Мульті Бейс

Грильяж

0,070 кг   Флорентіно Мікс
0,070 кг   насіння соняшника

Крем

0,200 кг   Крем Лайт Ананас
0,300 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Наповнювач

0,030 кг   Джеммі Лайт Абрикос

Декор

0,030 кг   Палетта КолдДжел
0,030 кг   Крем Лайт Ананас

Спосіб приготування

Тісто:

З’єднати всі компоненти та збити разом на високій швидкості протягом 4-6 хв. Нанести тісто тонким шаром на пергамент та випекти.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190-210°C.

Грильяж:

Змішати Флорентіномікс з мигдалевими пластівцями (горіхами чи насінням). Виложити суміш у силіконову форму товщиною 3-4 мм та випекти з додаванням пару протягом 5-7 хв. при температурі 190°C. У разі якщо немає можливості випікати з додаванням пару, то перед випіканням суміш Флорентіномікс з мигдалевими пластівцями зволожити водою. Силіконова форма в діаметрі повина відповідати діаметру торта.

Крем:

Збиті вершки ретельно перемішати з Крем Лайт Ананас. Нижній бісквітний корж змастити Джеммі Абрикос, зверху покласти грильяжний прошарок. Після чого прошарувати кремом. Потім зверху покласти грильяжний прошарок та бісквітний корж попередньо змащений Джеммі Абрикос (покласти намащеною стороною на грильяж).

Формування готового виробу:

Повторно прошарувати кремом та накрити бісквітним коржем. Поверхню торту декорувати Палеттою КолдДжел змішаною з Крем Лайтом Ананас та крихтою.

Торт Гранж-Грильяж