Рецептури
Торт Брутальний Мачо

Торт з насиченим смаком шоколаду та Ірландської кави для справжніх чолоків.

Тісто 1

0,250 кг   борошно пшеничне в/г
0,250 кг   цукор
0,230 кг   маргарин
0,050 кг   яйця
0,050 кг   какао порошок DB82
0,065 кг   Кукімікс Американо
0,005 кг   сіль
0,050 кг   масло вершкове

Тісто 2

0,080 кг   Кукімікс Преміум
0,015 кг   борошно пшеничне в/г
0,015 кг   цукор
0,042 кг   маргарин
0,001 кг   сіль
0,010 кг   яйця
0,001 кг   Суміш для печива LS

Наповнювач

0,200 кг   Джеммі Абрикос

Мус

0,200 кг   Тринідад Екстра Дарк
0,150 кг   Крем Патісері несолодкі
0,200 кг   Крем Патісері несолодкі
0,010 кг   желатин
0,060 кг   вода
0,020 кг   коньяк

Покриття

0,150 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад

Декор

0,016 кг   завитки молочні

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. до повної готовності. Після охолодження тісто подрібнити в блендері та змішати з маслом.

Тісто 2: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. до повної готовності. Після охолодження тісто подрібнити на велику крихту ( приблизно 1,5х1,5 см).

Мус: замочити желатин у воді за рецептурою на 15 хв. Трінідад Екстра Дарк розтопити разом з вершками (0,150 кг), додати коньяк та розтоплений желатин. Збити другу частину вершків (0,200 кг), поступово додавати підготовлений ганаш із шоколаду та желатинової маси.

Формування виробу: охолоджену шоколадну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20х20 см або кругла діаметром 22 см), охолодити близько 1 год. На дно нанести шар Джеммі Абрикос та шар карамельної крихти. Заповнити форму трюфельним мусом. Охолодити 2-3 год. Нанести покриття з підігрітої до 30°C Чоколіни Айріш Кави та декорувати Завитками молочними або іншим декором за бажанням.

Торт Брутальний Мачо