Торт Брутальний Мачо
Торт з насиченим смаком шоколаду та Ірландської кави для справжніх чолоків.
https://www.zeelandia.ua/recipes/torty/tort-brutalnyy-macho
https://www.zeelandia.ua/@@site-logo/zeelandia.png
Торт з насиченим смаком шоколаду та Ірландської кави для справжніх чолоків.
Тісто 1
0,250 кг
|
|
борошно пшеничне в/г |
0,250 кг
|
|
цукор |
0,230 кг
|
|
маргарин |
0,050 кг
|
|
яйця |
0,050 кг
|
|
какао порошок DB82 |
0,065 кг
|
|
Кукімікс Американо |
0,005 кг
|
|
сіль |
0,050 кг
|
|
масло вершкове |
Тісто 2
0,080 кг
|
|
Кукімікс Преміум |
0,015 кг
|
|
борошно пшеничне в/г |
0,015 кг
|
|
цукор |
0,042 кг
|
|
маргарин |
0,001 кг
|
|
сіль |
0,010 кг
|
|
яйця |
0,001 кг
|
|
Суміш для печива LS |
Мус
0,200 кг
|
|
Тринідад Екстра Дарк |
0,150 кг
|
|
Крем Патісері несолодкі |
0,200 кг
|
|
Крем Патісері несолодкі |
0,010 кг
|
|
желатин |
0,060 кг
|
|
вода |
0,020 кг
|
|
коньяк |
Покриття
0,150 кг
|
|
Чоколіна Айріш кава-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. до повної готовності. Після охолодження тісто подрібнити в блендері та змішати з маслом.
Тісто 2: змішати всі інгредієнти до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. до повної готовності. Після охолодження тісто подрібнити на велику крихту ( приблизно 1,5х1,5 см).
Мус: замочити желатин у воді за рецептурою на 15 хв. Трінідад Екстра Дарк розтопити разом з вершками (0,150 кг), додати коньяк та розтоплений желатин. Збити другу частину вершків (0,200 кг), поступово додавати підготовлений ганаш із шоколаду та желатинової маси.
Формування виробу: охолоджену шоколадну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20х20 см або кругла діаметром 22 см), охолодити близько 1 год. На дно нанести шар Джеммі Абрикос та шар карамельної крихти. Заповнити форму трюфельним мусом. Охолодити 2-3 год. Нанести покриття з підігрітої до 30°C Чоколіни Айріш Кави та декорувати Завитками молочними або іншим декором за бажанням.