Рецептури
Торт Вірджіні

Приваблива структурність виробу у поєднанні різних текстур: хрусткої та м'якої. З нотками айріш кави та солоної карамелі.

Тісто 1

0,167 кг   Айріш Вельвет
0,067 кг   жовтки
0,083 кг   маргарин
0,083 кг   борошно пшеничне в/г
0,001 кг   сіль

Тісто 2

0,200 кг   Блек Вельвет
0,080 кг   яйця
0,040 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода

Наповнювач

0,200 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,240 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад
0,300 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,090 кг   Палетта КолдДжел
0,030 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1:

в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в дві форми діаметром 18 см. 

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв. Ротаційна піч: температура випікання 175°С протягом 11-12 хв.

Тісто 2:

всі інгредієнти збити за допомогою плаского бітера протягом 4 хв. на cередній швидкості. Вилити тісто в дві форми діаметром 18 см.

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 180°С протягом 18-20 хв. Ротаційна піч: температура випікання 170°С протягом 16-18 хв.

Крем-мус:

Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Покриття:

розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.

Формування виробу:

зібрати у форму діаметром 18 см в наступнійй послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар Чоколіна зі смаком солоної карамелі, шоколадний напівфабрикат та шар крем-мусу до краю форми. Охолодити. Нанести покриття на готовий виріб. Торт прикрасити декором з шоколаду.

Торт Вірджіні