
Приваблива структурність виробу у поєднанні різних текстур: хрусткої та м'якої. З нотками айріш кави та солоної карамелі.
Тісто 1
0,167 кг | Айріш Вельвет | |
0,067 кг | жовтки | |
0,083 кг | маргарин | |
0,083 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,001 кг | сіль |
Тісто 2
0,200 кг | Блек Вельвет | |
0,080 кг | яйця | |
0,040 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода |
Наповнювач
0,200 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Сирний | |
0,240 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Айріш кава-шоколад | |
0,300 кг | Вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,090 кг | Палетта КолдДжел | |
0,030 кг | Чоколіна Айріш кава-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1:
в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в дві форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв. Ротаційна піч: температура випікання 175°С протягом 11-12 хв.
Тісто 2:
всі інгредієнти збити за допомогою плаского бітера протягом 4 хв. на cередній швидкості. Вилити тісто в дві форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 180°С протягом 18-20 хв. Ротаційна піч: температура випікання 170°С протягом 16-18 хв.
Крем-мус:
Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Покриття:
розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.
Формування виробу:
зібрати у форму діаметром 18 см в наступнійй послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар Чоколіна зі смаком солоної карамелі, шоколадний напівфабрикат та шар крем-мусу до краю форми. Охолодити. Нанести покриття на готовий виріб. Торт прикрасити декором з шоколаду.
