Рецепти
Торт Джапан кейк

Ніжний смак та аромат з ванільними та полуничними нотами торту Джапан кейк. Це чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,286 кг Айворі Вельвет
0,120 кг яйця
0,114 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
Наповнювач 1
0,150 кг Крем Лайт Кокос
0,250 кг Арабеска Біла 29
0,050 кг масло вершкове
Наповнювач 2
0,250 кг Палетта Нейтральна
0,050 кг вода
0,250 кг полуниця свіжа
Крем
0,200 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,100 кг Крем Лайт Кокос
0,125 кг Зеесан Йогурт
0,250 кг вода
Покриття
0,120 кг Крем Лайт Полуниця
0,200 кг Мірор Білий

Спосіб приготування

    Тісто:

    збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості з використанням плоского бітера. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).

    Параметри випікання:

    випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

    Наповнювач 1:

    розтопити шоколад Арабеска Біла 29, додати вершкове масло та Крем Лайт Кокос. 

    Наповнювач 2:

    в Палетту Нейтральну додати воду та розтопити на плиті. Полуницю порізати невеликими шматочками та проварити з Палетою Нейтральною 5 хв.

    Крем:

    Зеесан Йогурт з'єднати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки, перемішати до однорідної консистенції.

    Покриття:

    боки торту декорувати Крем Лайт Полуниця. Верх торту покрити Мірором Білим.

Торт Джапан кейк