
Ніжний смак та аромат з ванільними та полуничними нотами торту Джапан кейк. Це чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.
Тісто
0,286 кг | Айворі Вельвет | |
0,120 кг | яйця | |
0,114 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода |
Наповнювач 1
0,150 кг | Крем Лайт Кокос | |
0,250 кг | Тринідад Вайт | |
0,050 кг | масло вершкове |
Наповнювач 2
0,250 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода | |
0,250 кг | полуниця свіжа |
Крем
0,200 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,100 кг | Крем Лайт Кокос | |
0,125 кг | Зеесан Йогурт | |
0,250 кг | вода |
Покриття
0,120 кг | Крем Лайт Полуниця | |
0,200 кг | Мірор Білий |
Спосіб приготування
Тісто:
збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості з використанням плоского бітера. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).
Параметри випікання:
випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.
Наповнювач 1:
розтопити шоколад Тринідад Вайт, додати вершкове масло та Крем Лайт Кокос.
Наповнювач 2:
в Палетту Нейтральну додати воду та розтопити на плиті. Полуницю порізати невеликими шматочками та проварити з Палетою Нейтральною 5 хв.
Крем:
Зеесан Йогурт з'єднати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки, перемішати до однорідної консистенції.
Покриття:
боки торту декорувати Крем Лайт Полуниця. Верх торту покрити Мірором Білим.
