Рецептури Рецептури

Торт Джапан кейк

Ніжний смак та аромат з ванільними та полуничними нотами торту Джапан кейк. Це чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.

Тісто

0,286 кг   Айворі Вельвет
0,120 кг   яйця
0,114 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода

Наповнювач 1

0,150 кг   Крем Лайт Кокос
0,250 кг   Тринідад Вайт
0,050 кг   масло вершкове

Наповнювач 2

0,250 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода
0,250 кг   полуниця свіжа

Крем

0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,100 кг   Крем Лайт Кокос
0,125 кг   Зеесан Йогурт
0,250 кг   вода

Покриття

0,120 кг   Крем Лайт Полуниця
0,200 кг   Мірор Білий

Спосіб приготування

Тісто:

збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості з використанням плоского бітера. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).

Параметри випікання:

випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Наповнювач 1:

розтопити шоколад Тринідад Вайт, додати вершкове масло та Крем Лайт Кокос. 

Наповнювач 2:

в Палетту Нейтральну додати воду та розтопити на плиті. Полуницю порізати невеликими шматочками та проварити з Палетою Нейтральною 5 хв.

Крем:

Зеесан Йогурт з'єднати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки, перемішати до однорідної консистенції.

Покриття:

боки торту декорувати Крем Лайт Полуниця. Верх торту покрити Мірором Білим.

Торт Джапан кейк