
Блек Рол
Блек Рол
Ніжна текстура підкреслює яскравий смак ролу та дарує неймовірні хвилини насолоди.
Тісто
0,500 кг | Блек Вельвет | |
0,750 кг | яйця | |
0,150 кг | олія соняшникова | |
0,112 кг | вода | |
0,020 кг | Квік 96 |
Крем
0,300 кг | Зеесан Йогурт | |
0,600 кг | вода | |
0,600 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,300 кг | Крем Лайт Кокос |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте яйце, воду, Блек Вельвет та Квік 96 протягом 5 хв. на другій швидкості до однорідної смузіподібної консистенції. Після чого масу збити протягом 5 хв. на великій швидкості до стійкої консистенції. Потім поступово додайте олію та перемішайте масу на низькій швидкості протягом 2 хв.
Вилити на 2 листи 40х60 см.
Параметри випікання:
випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Крем:
Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.
Формування виробу:
На край випеченого кексового напівфабриката відсадити мус та завернути рулет напівоберта.
