Рецепти
Блек Рол

Ніжна текстура підкреслює яскравий смак ролу та дарує неймовірні хвилини насолоди.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,500 кг Блек Вельвет
0,750 кг яйця
0,150 кг олія соняшникова
0,112 кг вода
0,020 кг Квік 96
Крем
0,300 кг Зеесан Йогурт
0,600 кг вода
0,600 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,300 кг Крем Лайт Кокос

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішайте яйце, воду, Блек Вельвет та Квік 96 протягом 5 хв. на другій швидкості до однорідної смузіподібної консистенції. Після чого масу збити протягом 5 хв. на великій швидкості до стійкої консистенції. Потім поступово додайте олію та перемішайте масу на низькій швидкості протягом 2 хв.
    Вилити на 2 листи 40х60 см.

    Параметри випікання:

    випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

    Крем:

    Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.

    Формування виробу:

    На край випеченого кексового напівфабриката відсадити мус та завернути рулет напівоберта.

Блек Рол