Рецептури Рецептури

Блек Рол

Ніжна текстура підкреслює яскравий смак ролу та дарує неймовірні хвилини насолоди.

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,750 кг   яйця
0,150 кг   олія соняшникова
0,112 кг   вода
0,020 кг   Квік 96

Крем

0,300 кг   Зеесан Йогурт
0,600 кг   вода
0,600 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,300 кг   Крем Лайт Кокос

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте яйце, воду, Блек Вельвет та Квік 96 протягом 5 хв. на другій швидкості до однорідної смузіподібної консистенції. Після чого масу збити протягом 5 хв. на великій швидкості до стійкої консистенції. Потім поступово додайте олію та перемішайте масу на низькій швидкості протягом 2 хв.
Вилити на 2 листи 40х60 см.

Параметри випікання:

випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Крем:

Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.

Формування виробу:

На край випеченого кексового напівфабриката відсадити мус та завернути рулет напівоберта.

Блек Рол