Рецептури Рецептури

Тістечко Романтичний кокос

Поєднання кокосового ганашу, малинового крему з нотками троянди та кокосового бісквіту.

Тісто

0,400 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   яйця
0,090 кг   вода
0,100 кг   олія соняшникова
0,030 кг   Квік 96
0,050 кг   кокосова стружка

Кокосовий ганаш

0,300 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,230 кг   Тринідад Вайт
0,100 кг   кокосова стружка
0,300 кг   Крем Лайт зі смаком кокосу
0,200 кг   молоко згущене з цукром

Крем малиновий з трояндою

0,500 кг   Фрутбері Малина
0,600 кг   крем-сир
0,400 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,500 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,003 кг   ароматизатор троянда

Сироп для просочування

0,100 кг   молоко згущене з цукром
0,100 кг   Крем Лайт зі смаком кокосу
0,050 кг   вода

Декор

0,040 кг   кокосова стружка

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.  *Якщо кокосова стружка великої фракції - можна додати її не в тісто, а посипати на шар тіста перед випіканням. Випеченний, охолодженний корж розрізати на чотири рівні частини.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190-200°C протягом 12 хв. 
Ротаційна піч: посадка при температурі 200°C, відразу знизити до 180°C та випікати протягом 10-12 хв.

Кокосовий ганаш: кокосову стружку замочити в сгущеному молоці з Крем Лайтом зі смаком кокосу на 15-20 хв. Розтопити Тринідад Вайт, додати Чоколіну Вайт шоколад та перемішати до однорідної маси (фадж). Обидві маси з`єднати до однорідної консистенції.

Крем малиновий з трояндою: крем-сир збити пласким бітером з Чоколіною Вайт шоколад, додати частинами Фрутбері Малина, ароматизатор чайної троянди. Вкінці змішати масу зі збитими вершками. 

Формування виробу: чотири коржі випеченого напівфабрикату прошарувати спочатку кокосовим ганашем, потім  кремом, охолодити. Поверхню декорувати кокосовою стружкою та сушеними бутонами або пелюстками чайної троянди. 

Більше

* рекомендовано використовувати кокосову с тружку крупної фракції. Для декору можна використати пелюстки сухої чайної троянди. 

Тістечко Романтичний кокос