Тістечко Романтичний кокос
Тістечко Романтичний кокос
Поєднання кокосового ганашу, малинового крему з нотками троянди та кокосового бісквіту.
Тісто
0,400 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,090 кг | вода | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,030 кг | Квік 96 | |
0,050 кг | кокосова стружка |
Кокосовий ганаш
0,300 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,230 кг | Тринідад Вайт | |
0,100 кг | кокосова стружка | |
0,300 кг | Крем Лайт зі смаком кокосу | |
0,200 кг | молоко згущене з цукром |
Крем малиновий з трояндою
0,500 кг | Фрутбері Малина | |
0,600 кг | крем-сир | |
0,400 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,500 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,003 кг | ароматизатор троянда |
Сироп для просочування
0,100 кг | молоко згущене з цукром | |
0,100 кг | Крем Лайт зі смаком кокосу | |
0,050 кг | вода |
Декор
0,040 кг | кокосова стружка |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см. *Якщо кокосова стружка великої фракції - можна додати її не в тісто, а посипати на шар тіста перед випіканням. Випеченний, охолодженний корж розрізати на чотири рівні частини.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190-200°C протягом 12 хв.
Ротаційна піч: посадка при температурі 200°C, відразу знизити до 180°C та випікати протягом 10-12 хв.
Кокосовий ганаш: кокосову стружку замочити в сгущеному молоці з Крем Лайтом зі смаком кокосу на 15-20 хв. Розтопити Тринідад Вайт, додати Чоколіну Вайт шоколад та перемішати до однорідної маси (фадж). Обидві маси з`єднати до однорідної консистенції.
Крем малиновий з трояндою: крем-сир збити пласким бітером з Чоколіною Вайт шоколад, додати частинами Фрутбері Малина, ароматизатор чайної троянди. Вкінці змішати масу зі збитими вершками.
Формування виробу: чотири коржі випеченого напівфабрикату прошарувати спочатку кокосовим ганашем, потім кремом, охолодити. Поверхню декорувати кокосовою стружкою та сушеними бутонами або пелюстками чайної троянди.
Більше
* рекомендовано використовувати кокосову с тружку крупної фракції. Для декору можна використати пелюстки сухої чайної троянди.