
Суфлейне тістечко з різними текстурами.
Тісто 1
0,125 кг | Шоколадний кекс | |
0,065 кг | олія соняшникова | |
0,065 кг | яйця |
Тісто 2
0,008 кг | Суміш для печива LS | |
0,200 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | цукор | |
0,002 кг | сіль | |
0,015 кг | вода | |
0,125 кг | маргарин | |
0,150 кг | арахіс бланширований |
Суфле
0,065 кг | яєчний білок | |
0,165 кг | цукор | |
0,165 кг | патока | |
0,006 кг | агар | |
0,140 кг | вода | |
0,200 кг | Чоколіна арахіс-шоколад |
Декор
0,100 кг | Сатіна Мілк |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Викласти у форму 20х30 см.
Параметри випікання:
Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 175°C.
Тривалість випікання: 12-14 хв.
Тісто 2:
Маргарин розтерти з цукром. Додати всі інші компоненти та перемішати плоским бітером 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв. Натерти тісто на лист і випекти при температурі 180°C 10-12 хв.
Суфле:
Замочити Агар на 5 хв. в холодній воді. Потім довести суміш до кипіння, зняти з плити і додати цукор та патоку, повернути на плиту та довести до температури 110°C . Охолодити до 85°C та поступово вливати в набитий білок. Продовжуючи збивати масу, охолодити до 38°C та невеликими частинами додати Чоколіна арахіс-шоколад. Перемішати з пісочною крихтою та викласти масу на шоколадний бісквіт. Залишити на 2 години для застигання.
Декор:
Нарізати напівфабрикат у формі тістечок та оздобити Сатіною Мілк.
