Рецептури
Тістечко Rocky Road

Суфлейне тістечко з різними текстурами.

Тісто 1

0,125 кг   Шоколадний кекс
0,065 кг   олія соняшникова
0,065 кг   яйця

Тісто 2

0,008 кг   Суміш для печива LS
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   цукор
0,002 кг   сіль
0,015 кг   вода
0,125 кг   маргарин
0,150 кг   арахіс бланширований

Суфле

0,065 кг   яєчний білок
0,165 кг   цукор
0,165 кг   патока
0,006 кг   агар
0,140 кг   вода
0,200 кг   Чоколіна арахіс-шоколад

Декор

0,100 кг   Сатіна Мілк

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Викласти у форму 20х30 см.

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C.

Ротаційна піч: 175°C.

Тривалість випікання: 12-14 хв.

Тісто 2:

Маргарин розтерти з цукром. Додати всі інші компоненти та перемішати плоским бітером 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв. Натерти тісто на лист і випекти при температурі 180°C 10-12 хв.

Суфле:

Замочити Агар на 5 хв. в холодній воді. Потім довести суміш до кипіння, зняти з плити і додати цукор та патоку, повернути на плиту та довести до температури 110°C . Охолодити до 85°C та поступово вливати в набитий білок. Продовжуючи збивати масу, охолодити до 38°C та невеликими частинами додати Чоколіна арахіс-шоколад. Перемішати з пісочною крихтою та викласти масу на шоколадний бісквіт. Залишити на 2 години для застигання.

Декор:

Нарізати напівфабрикат у формі тістечок та оздобити Сатіною Мілк.

Тістечко Rocky Road