
Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "зебра".
Тісто 1
0,388 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | яйця | |
0,102 кг | олія соняшникова | |
0,083 кг | вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,169 кг | Айріш Вельвет | |
0,255 кг | яйця | |
0,051 кг | олія соняшникова | |
0,042 кг | вода | |
0,013 кг | Квік 96 |
Тісто 3
0,169 кг | Блек Вельвет | |
0,255 кг | яйця | |
0,051 кг | олія соняшникова | |
0,042 кг | вода | |
0,013 кг | Квік 96 |
Фадж
0,400 кг | Чоколіна фундук-шоколад | |
0,200 кг | Сатіна Мілк | |
0,160 кг | Флорентіно мікс | |
0,040 кг | фундук | |
0,040 кг | арахіс бланшований |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста.
Тісто 3:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа (або по діагоналі).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Охолодити.
Фадж:
Фундук з арахісом та Флорентіно Мікс запекти в печі при температурі 170°C протягом 10 хв. Охолодити та подрібнити. Розтопити Сатіну Мілк, додати Чоколіну фундук-шоколад та подрібнене горіхове праліне. Всі компоненти збити міксером до пишної маси.
Формування виробу:
На охолоджений бісквітний напівфабрикат нанести наповнювач рівномірно по всій поверхні та охолодити. Нарізати на порції.
