Рецептури
Тістечко Марті

Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "зебра".

Тісто 1

0,388 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   яйця
0,102 кг   олія соняшникова
0,083 кг   вода
0,025 кг   Квік 96

Тісто 2

0,169 кг   Айріш Вельвет
0,255 кг   яйця
0,051 кг   олія соняшникова
0,042 кг   вода
0,013 кг   Квік 96

Тісто 3

0,169 кг   Блек Вельвет
0,255 кг   яйця
0,051 кг   олія соняшникова
0,042 кг   вода
0,013 кг   Квік 96

Фадж

0,400 кг   Чоколіна фундук-шоколад
0,200 кг   Сатіна Мілк
0,160 кг   Флорентіно мікс
0,040 кг   фундук
0,040 кг   арахіс бланшований

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста.

Тісто 3:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа (або по діагоналі).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Охолодити.

Фадж:

Фундук з арахісом та Флорентіно Мікс запекти в печі при температурі 170°C протягом 10 хв. Охолодити та подрібнити. Розтопити Сатіну Мілк, додати Чоколіну фундук-шоколад та подрібнене горіхове праліне. Всі компоненти збити міксером до пишної маси.

Формування виробу:

На охолоджений бісквітний напівфабрикат нанести наповнювач рівномірно по всій поверхні та охолодити. Нарізати на порції.

Тістечко Марті