
Тарт Кароліна
Тарт Кароліна
Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.
Тісто
0,080 кг | Кукімікс Американо Чоко | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | цукор | |
0,200 кг | маргарин | |
0,060 кг | яйця |
Начинка
0,200 кг | Флорентіно мікс | |
0,200 кг | Живі зерна Дарк | |
0,200 кг | курага | |
0,100 кг | Джеммі Лайт Абрикос | |
0,100 кг | арахіс бланширований | |
0,100 кг | журавлина в'ялена |
Оздоблення
0,200 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,200 кг | Чоколіна арахіс-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто:
жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Тісто поділити на заготовки масою 30 г та викласти у форми d=10 см.
Начинка:
всі інгредієнти перемішати плоским бітером протягом 5-7 хв. Начинку у кількості 20 г викласти на тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°С протягом 12-15 хв.
Оздоблення:
Чоколіну арахіс-шоколад з'єднати зі збитими вершками. Випечені та охолоджені вироби декорувати готовим кремом.
