
Тарт Кароліна
Тарт Кароліна
Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,080 | кг | Кукімікс Американо Чоко | |
0,300 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 | кг | цукор | |
0,200 | кг | маргарин | |
0,060 | кг | яйця | |
Начинка | |||
0,200 | кг | Флорентіно мікс | |
0,200 | кг | Живі зерна Дарк | |
0,200 | кг | курага | |
0,100 | кг | Джеммі Лайт Абрикос | |
0,100 | кг | арахіс бланширований | |
0,100 | кг | журавлина в'ялена | |
Оздоблення | |||
0,200 | кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,200 | кг | Чоколіна Арахіс |
Спосіб приготування
Тісто:
жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Тісто поділити на заготовки масою 30 г та викласти у форми d=10 см.
Начинка:
всі інгредієнти перемішати плоским бітером протягом 5-7 хв. Начинку у кількості 20 г викласти на тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°С протягом 12-15 хв.
Оздоблення:
Чоколіну арахіс з'єднати зі збитими вершками. Випечені та охолоджені вироби декорувати готовим кремом.
