Рецептури
Тарт Кароліна

Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.

Тісто

0,080 кг   Кукімікс Американо Чоко
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   цукор
0,200 кг   маргарин
0,060 кг   яйця

Начинка

0,200 кг   Флорентіно мікс
0,200 кг   Живі зерна Дарк
0,200 кг   курага
0,100 кг   Джеммі Лайт Абрикос
0,100 кг   арахіс бланширований
0,100 кг   журавлина в'ялена

Оздоблення

0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,200 кг   Чоколіна арахіс-шоколад

Спосіб приготування

Тісто:

жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Тісто поділити на заготовки масою 30 г та викласти у форми d=10 см.
Начинка:

всі інгредієнти перемішати плоским бітером протягом 5-7 хв. Начинку у кількості 20 г викласти на тісто.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185°С протягом 12-15 хв.

Оздоблення:

Чоколіну арахіс-шоколад з'єднати зі збитими вершками. Випечені та охолоджені вироби декорувати готовим кремом.

Тарт Кароліна