Рецептури
Тарт Кароліна

Хрустке печиво, зернове наповнення в хрусткій карамелі, ягодно-фруктове наповнення і все це вкрите шокладно-горіховою начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,080 кг Кукімікс Американо Чоко
0,300 кг борошно пшеничне в/г
0,300 кг цукор
0,200 кг маргарин
0,060 кг яйця
Начинка
0,200 кг Флорентіно мікс
0,200 кг Живі зерна Дарк
0,200 кг курага
0,100 кг Джеммі Лайт Абрикос
0,100 кг арахіс бланширований
0,100 кг журавлина в'ялена
Оздоблення
0,200 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,200 кг Чоколіна Арахіс

Спосіб приготування

    Тісто:

    жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Тісто поділити на заготовки масою 30 г та викласти у форми d=10 см.
    Начинка:

    всі інгредієнти перемішати плоским бітером протягом 5-7 хв. Начинку у кількості 20 г викласти на тісто.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 185°С протягом 12-15 хв.

    Оздоблення:

    Чоколіну арахіс з'єднати зі збитими вершками. Випечені та охолоджені вироби декорувати готовим кремом.

Тарт Кароліна