
Смак найніжнішого сиркового мусу з нотками айріш кави в малиновому компоте, що просто тане в роті. Неймовірна насолода від смаку.
Тісто
0,100 кг | Айріш Вельвет | |
0,150 кг | яйця | |
0,030 кг | олія соняшникова | |
0,025 кг | вода | |
0,008 кг | Квік 96 |
Начинка компоте
0,200 кг | малина | |
0,225 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Сирний | |
0,240 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Айріш кава-шоколад | |
0,300 кг | Вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,100 кг | Палетта КолдДжел |
Спосіб приготування
Тісто:
всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто в форму 55х10х4 см.
Параметри випікання:
подова піч: температура випікання 180°С, протягом 18-20 хв.
Начинка компоте:
малину довести до кипіння та перебити блендером в пюре. Протерти через сито. Палетту Нейтральну розтопити з водою, додати малинове пюре.
Крем-мус:
Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу:
зібрати у форму розміром 55х10х4 см. в наступній послідовності: бісквіт, тонкий шар малинового компоте, шар шоколадного мусу до краю форми. Заморозити. Покрити поверхню Палеттою КолдДжел та нарізати на порції. Тістечка декорувати малиною та декором з шоколаду.
