Рецептури
Птіфур Клер

Смак найніжнішого сиркового мусу з нотками айріш кави в малиновому компоте, що просто тане в роті. Неймовірна насолода від смаку.

Тісто

0,100 кг   Айріш Вельвет
0,150 кг   яйця
0,030 кг   олія соняшникова
0,025 кг   вода
0,008 кг   Квік 96

Начинка компоте

0,200 кг   малина
0,225 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,240 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад
0,300 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,100 кг   Палетта КолдДжел

Спосіб приготування

Тісто:

всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто в форму 55х10х4 см.

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 180°С, протягом 18-20 хв. 

Начинка компоте:

малину довести до кипіння та перебити блендером в пюре. Протерти через сито. Палетту Нейтральну розтопити з водою, додати малинове пюре.

Крем-мус:

Зеесан Сирний розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу:

зібрати у форму розміром 55х10х4 см. в наступній послідовності: бісквіт, тонкий шар малинового компоте, шар шоколадного мусу до краю форми. Заморозити. Покрити поверхню Палеттою КолдДжел та нарізати на порції. Тістечка декорувати малиною та декором з шоколаду.

Птіфур Клер