Рецептури
Грильяжний стік Прометей

Грильяжний батончик в молочному шоколаді. Смачно, зручно.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,100 кг Сідмікс Керрот
0,100 кг вівсянв пластівці
0,200 кг Флорентіномікс
0,080 кг борошно пшеничне в/г
0,060 кг яйця
0,060 кг маргарин
0,050 кг курага
0,050 кг родзинки
0,050 кг арахіс банширований
Начинка 1
0,300 кг Чоколіна Арахісова паста Термо
Начинка 2
0,300 кг Чоколіна Термо
Декор
0,200 кг Сатіна Мілк
0,040 кг олія соняшникова
0,040 кг арахіс бланширований

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі інгредієнти за рецептурою пласким бітером до однорідної маси. Сформувати тісто в тонкий пласт товщиною 0,5-1,0 см та нанести рівномірним шаром Чоколіна Арахісова паста Термо. Охолодити та нанести другим шаром Чоколіну Термо. 

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 180°C. 
    Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
    Тривалість випікання протягом 20-25 хв.

    Формування виробу:

    Розтопити Сатіну Мілк з олією, додати подрібнений арахіс та покрити охолоджений напівфабрикат. Нарізати на стіки бажаного розміру.

Грильяжний стік Прометей