
Грильяжний стік Прометей
Грильяжний стік Прометей
Грильяжний батончик в молочному шоколаді. Смачно, зручно.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,100 | кг | Сідмікс Керрот | |
0,100 | кг | вівсянв пластівці | |
0,200 | кг | Флорентіномікс | |
0,080 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 | кг | яйця | |
0,060 | кг | маргарин | |
0,050 | кг | курага | |
0,050 | кг | родзинки | |
0,050 | кг | арахіс банширований | |
Начинка 1 | |||
0,300 | кг | Чоколіна Арахісова паста Термо | |
Начинка 2 | |||
0,300 | кг | Чоколіна Термо | |
Декор | |||
0,200 | кг | Сатіна Мілк | |
0,040 | кг | олія соняшникова | |
0,040 | кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти за рецептурою пласким бітером до однорідної маси. Сформувати тісто в тонкий пласт товщиною 0,5-1,0 см та нанести рівномірним шаром Чоколіна Арахісова паста Термо. Охолодити та нанести другим шаром Чоколіну Термо.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 180°C.
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Тривалість випікання протягом 20-25 хв.
Формування виробу:
Розтопити Сатіну Мілк з олією, додати подрібнений арахіс та покрити охолоджений напівфабрикат. Нарізати на стіки бажаного розміру.
