Рецептури
Грильяжний стік Прометей

Грильяжний батончик в молочному шоколаді. Смачно, зручно.

Тісто

0,100 кг   Сідмікс Керрот
0,100 кг   вівсянв пластівці
0,200 кг   Флорентіномікс
0,080 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   яйця
0,060 кг   маргарин
0,050 кг   курага
0,050 кг   родзинки
0,050 кг   арахіс банширований

Начинка 1

0,300 кг   Чоколіна Арахісова паста Термо

Начинка 2

0,300 кг   Чоколіна шоколад Термо

Декор

0,200 кг   Сатіна Мілк
0,040 кг   олія соняшникова
0,040 кг   арахіс бланширований

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти за рецептурою пласким бітером до однорідної маси. Сформувати тісто в тонкий пласт товщиною 0,5-1,0 см та нанести рівномірним шаром Чоколіна Арахісова паста Термо. Охолодити та нанести другим шаром Чоколіну шоколад Термо. 

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 180°C. 
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Тривалість випікання протягом 20-25 хв.

Формування виробу:

Розтопити Сатіну Мілк з олією, додати подрібнений арахіс та покрити охолоджений напівфабрикат. Нарізати на стіки бажаного розміру.

Грильяжний стік Прометей