
Грильяжний стік Прометей
Грильяжний стік Прометей
Грильяжний батончик в молочному шоколаді. Смачно, зручно.
Тісто
0,100 кг | Сідмікс Керрот | |
0,100 кг | вівсянв пластівці | |
0,200 кг | Флорентіномікс | |
0,080 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | яйця | |
0,060 кг | маргарин | |
0,050 кг | курага | |
0,050 кг | родзинки | |
0,050 кг | арахіс банширований |
Начинка 1
0,300 кг | Чоколіна Арахісова паста Термо |
Начинка 2
0,300 кг | Чоколіна шоколад Термо |
Декор
0,200 кг | Сатіна Мілк | |
0,040 кг | олія соняшникова | |
0,040 кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти за рецептурою пласким бітером до однорідної маси. Сформувати тісто в тонкий пласт товщиною 0,5-1,0 см та нанести рівномірним шаром Чоколіна Арахісова паста Термо. Охолодити та нанести другим шаром Чоколіну шоколад Термо.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 180°C.
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Тривалість випікання протягом 20-25 хв.
Формування виробу:
Розтопити Сатіну Мілк з олією, додати подрібнений арахіс та покрити охолоджений напівфабрикат. Нарізати на стіки бажаного розміру.
