Рецептури Рецептури

Брауніс з кокосом

Шоколадне тістечко Брауніс з ніжним прошарком кокосової начинки.

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   вода
0,100 кг   Шарлі Деко Дарк

Начинка

0,200 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,100 кг   Крем Лайт Кокос
0,040 кг   кокосова стружка

Ганаш

0,150 кг   Тринідад Дарк
0,300 кг   Преста Йогурт

Покриття

0,300 кг   Сатіна Дарк
0,060 кг   олія соняшникова

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плаского бітера до однорідної консистенції. Додати Шарлі Деко Дарк та змішати. Викласти тісто у три форми 20х20 см (по 0,330 кг).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Начинка: змішати всі компоненти.

Ганаш: Тринідад Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати в Преста Йогурт.

Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати олію соняшникову.

Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою кокосовою та ганашем (по одному шару між коржами). Поверхню заґрунтувати цим же ганашем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Поверхню оздобити (Сатіна Дарк з олією). Охолодити. Нарізати на порції 90х30 мм по 0,080 кг. 

Брауніс з кокосом