
Шоколадне тістечко Брауніс з ніжним прошарком кокосової начинки.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,500 | кг | Блек Вельвет | |
0,100 | кг | олія соняшникова | |
0,200 | кг | яйця | |
0,200 | кг | вода | |
0,100 | кг | Шарлі Деко Дарк | |
Начинка | |||
0,200 | кг | Чоколіна Вайт | |
0,100 | кг | Крем Лайт Кокос | |
0,040 | кг | кокосова стружка | |
Ганаш | |||
0,150 | кг | Тринідад Дарк | |
0,300 | кг | Преста Йогурт | |
Покриття | |||
0,300 | кг | Сатіна Дарк | |
0,060 | кг | олія соняшникова | |
Декор | |||
0,050 | кг | Сатіна Дарк | |
0,010 | кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плаского бітера до однорідної консистенції. Додати Шарлі Деко Дарк та змішати. Викласти тісто у три форми 20х20 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.
Начинка: змішати всі компоненти.
Ганаш: Тринідад Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати в Преста Йогурт.
Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати олію соняшникову.
Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою кокосовою та ганашем (по одному шару між коржами). Поверхню заґрунтувати цим же ганашем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Поверхню оздобити (Сатіна Дарк з олією). Охолодити. Нарізати на порції 90х30 мм по 0,080 кг.
