
Шоколадне тістечко Брауніс з ніжним прошарком кокосової начинки.
Тісто
0,500 кг | Блек Вельвет | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,200 кг | яйця | |
0,200 кг | вода | |
0,100 кг | Шарлі Деко Дарк |
Начинка
0,200 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,100 кг | Крем Лайт Кокос | |
0,040 кг | кокосова стружка |
Ганаш
0,150 кг | Тринідад Дарк | |
0,300 кг | Преста Йогурт |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Дарк | |
0,060 кг | олія соняшникова |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,010 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плаского бітера до однорідної консистенції. Додати Шарлі Деко Дарк та змішати. Викласти тісто у три форми 20х20 см (по 0,330 кг).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.
Начинка: змішати всі компоненти.
Ганаш: Тринідад Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати в Преста Йогурт.
Покриття: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°C, додати олію соняшникову.
Формування готового виробу: кексові напівфабрикати розрізати навпіл. Три коржі склеїти між собою начинкою кокосовою та ганашем (по одному шару між коржами). Поверхню заґрунтувати цим же ганашем. На охолоджений виріб нанести покриття на основі Сатіна Дарк. Поверхню оздобити (Сатіна Дарк з олією). Охолодити. Нарізати на порції 90х30 мм по 0,080 кг.
