Рецептури
Сухарики Томатні

Ароматні томатні сухарики для втамування голоду. Чудово підходять до супу чи салату.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,300 кг Томатний Хліб
0,010 кг Супер Софт
0,030 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,040 кг маргарин столовий
0,700 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 5 хв. на першій швидкості, потім ще 5 хв. на другій швидкості. 

    Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста – 5-10 хв. в умовах цеху.

    Поділити тісто на заготовки. Маса заготовки залежить від об’єму форми для тостового хлібу – 270-280 г тіста/1 л форми. Заготовки викласти в форми та прикрити кришками.

    Кінцеве вистоювання  проводити у вистоювальній шафі протягом 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Повністю закрити форми кришками.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна промислова піч: посадка 220°С, з подачею середньої кількості пари (для швидкого та кращого прогрівання металевих форм); випікання протягом  32-35 хв. при температурі 200°С (для заготовок масою 800 г).

*Параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі.

Після того як вироби охолонуть, необхідно відрізати шкоринку та порізати заготовки на сухарні

(довжина 3 см, ширина 1 см, висота 1 см).

**Перемішати їх з олією (10 г олії/100 г хлібних заготовок) та сіллю (1,5 г/100 г заготовок).

Сушити в ротаційній печі при температурі 150°С протягом 15 хв. Під час сушіння бажано періодично перемішувати вироби.