Снек енергетичний з Молочним шоколадом без цукру
Снек енергетичний з Молочним шоколадом без цукру
Смачний і корисний перекус без цукру - чудова можливість отримати заряд бадьорості та втамувати голод.
Наповнювач
0,100 кг | Мигдальні пластівці | |
0,100 кг | Ядро соняшникового насіння | |
0,100 кг | Вівсяні пластівці | |
0,150 кг | Сід Мікс | |
0,100 кг | Журавлина в'ялена | |
0,140 кг | Цукати апельсинові | |
0,120 кг | Курага | |
0,040 кг | Кунжут | |
0,001 кг | Сіль | |
0,060 кг | Рисові кульки | |
0,750 кг | Тринідад Мілк Без доданого цукру |
Покриття
0,500 кг | Тринідад Мілк Без доданого цукру |
Спосіб приготування
- Горіхи та насіння підсушити.
- Кунжут підсмажити на пательні до золотистого кольору.
- Сухофрукти подрібнити на маленькі шматочки.
- Всі компоненти змішати між собою та з`єднати з темперованим шоколадом.
- Сформувати снеки у спеціальних формах і охолодити.
- Снеки можна зверху покрити шоколадом повністю або частково.
Темперування шоколаду:
- Розтопити масу при температурі 45-50°С на водяній бані (температура води 55°С);
- 1/3 частину маси з t=45-50°С вилити на мармурову плиту і охолоджувати шляхом розмащування та перерозподілу шпателем і скребком до початку загущення, що є ознакою кристалізації кристалів какао-масла (температура +27°С).
- Додати кристалізовану масу до решти 2/3 шоколадної маси та добре перемішати.
- Шоколад готовий до роботи. Якщо шоколад загустів, трохи підігрійте його до робочої температури, але не вище 33°С.