Рецептури Рецептури

Снек енергетичний з Молочним шоколадом без цукру

Смачний і корисний перекус без цукру - чудова можливість отримати заряд бадьорості та втамувати голод.

Наповнювач

0,100 кг   Мигдальні пластівці
0,100 кг   Ядро соняшникового насіння
0,100 кг   Вівсяні пластівці
0,150 кг   Сід Мікс
0,100 кг   Журавлина в'ялена
0,140 кг   Цукати апельсинові
0,120 кг   Курага
0,040 кг   Кунжут
0,001 кг   Сіль
0,060 кг   Рисові кульки
0,750 кг   Тринідад Мілк Без доданого цукру

Покриття

0,500 кг   Тринідад Мілк Без доданого цукру

Спосіб приготування

  • Горіхи та насіння підсушити.
  • Кунжут підсмажити на пательні до золотистого кольору.
  • Сухофрукти подрібнити на маленькі шматочки.  
  • Всі компоненти змішати між собою та з`єднати з темперованим шоколадом.
  • Сформувати снеки у спеціальних формах і охолодити.
  • Снеки можна зверху покрити шоколадом повністю або частково.

Темперування шоколаду: 

  • Розтопити масу при температурі 45-50°С на водяній бані (температура води 55°С);
  • 1/3 частину маси з t=45-50°С вилити на мармурову плиту і охолоджувати шляхом розмащування та перерозподілу шпателем і скребком до початку загущення, що є ознакою кристалізації кристалів какао-масла (температура +27°С).
  • Додати кристалізовану масу до решти 2/3 шоколадної маси та добре перемішати.
  • Шоколад готовий до роботи. Якщо шоколад загустів, трохи підігрійте його до робочої температури, але не вище 33°С.

Майстер-клас по темперуванню шоколаду 

Снек енергетичний з молочним шоколадом без цукру