Рецептури
Грісіні Парочка із Феррари

Томатні снеки палички Грісіні.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,500 кг борошно пшеничне в/г
0,500 кг Томатний хліб
0,050 кг маргарин
0,030 кг цукор
0,015 кг сіль
0,011 кг дріжджі пресовані
0,500 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-40 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.