Рецептури
Тарт Айріш-арахіс

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,250 кг Айріш Вельвет
0,100 кг яйця
0,125 кг маргарин
0,125 кг борошно пшеничне в/г
Начинка
0,090 кг Флорентіно мікс
0,130 кг арахіс бланширований
0,050 кг родзинки
0,270 кг Чоколіна Арахісова паста Термо
Покриття
0,140 кг Сатіна Мілк
0,014 кг олія соняшникова
Декор
0,050 кг Сатіна Дарк
0,005 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто: в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати усі інгредієнти протягом 3 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста.

    Начинка: горіхи, родзинки змішати з Флорентіно мікс, додати Чоколіна Арахісова паста Термо та ретельно перемішати. 

    Формування виробу: рівномірно розподілити тісто в форми 20х20 см вагою по 0,300 кг. Поверх тіста рівномірно розподілити начинку вагою по 0,270 кг за допомогою лопатки. 

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 175°С протягом 15 хв. до готовності. Випечений тарт перед декоруванням повинен бути повністю охолодженим.

    Покриття: розтопити Сатіну Міілк до 36-38°С, додати олію та покрити поверхню тарти.

    Декор: Сатіну Дарк розтопити до температури 36-40°С, додати олію соняшникову. Поверхню тарти оздобити (Сатіна Дарк з олією). Охолодити. Розрізати на квадрати 65х65 мм вагою по 0,065 кг або смужками 90х25 мм вагою по 0,035 кг.

Тарт Айріш-арахіс