Рецептури
Печиво цільнозернове Фрутті

Фруктовий смак та аромат, 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Тісто

0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   борошно цільнозернове
0,040 кг   Кукімікс LS
0,125 кг   маргарин
0,200 кг   Живі зерна Фрутті
0,060 кг   вода
0,006 кг   сіль

Спосіб приготування

Тісто: у чаші міксера збити маргарин кімнатної температури. Додати Живі зерна Фрутті, воду та перемішати до однорідної консистенції. Додати сухі компоненти та перемішати до однорідної маси. Покласти тісто на 1 годину до холодильника. Розкатати тісто товщиною близько 4 мм на розкатувальній машині. Нарізати ромбами. 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 175-180°С протягом 15 хв.

Печиво цільнозернове Фрутті