Рецептури
Печиво цільнозернове Фрутті

Фруктовий смак та аромат, 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,300 кг борошно пшеничне в/г
0,050 кг борошно цільнозернове
0,040 кг Кукімікс LS
0,125 кг маргарин
0,200 кг Живі зерна Фрутті
0,060 кг вода
0,006 кг сіль

Спосіб приготування

    Тісто: у чаші міксера збити маргарин кімнатної температури. Додати Живі зерна Фрутті, воду та перемішати до однорідної консистенції. Додати сухі компоненти та перемішати до однорідної маси. Покласти тісто на 1 годину до холодильника. Розкатати тісто товщиною близько 4 мм на розкатувальній машині. Нарізати ромбами. 

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 175-180°С протягом 15 хв.

Печиво цільнозернове Фрутті