
Печиво цільнозернове Фрутті
Печиво цільнозернове Фрутті
Фруктовий смак та аромат, 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.
Тісто
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | борошно цільнозернове | |
0,040 кг | Кукімікс LS | |
0,125 кг | маргарин | |
0,200 кг | Живі зерна Фрутті | |
0,060 кг | вода | |
0,006 кг | сіль |
Спосіб приготування
Тісто: у чаші міксера збити маргарин кімнатної температури. Додати Живі зерна Фрутті, воду та перемішати до однорідної консистенції. Додати сухі компоненти та перемішати до однорідної маси. Покласти тісто на 1 годину до холодильника. Розкатати тісто товщиною близько 4 мм на розкатувальній машині. Нарізати ромбами.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 175-180°С протягом 15 хв.
