Рецептури
Печиво пікантне Фрутті

Фруктовий смак та аромат, 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Тісто

0,040 кг   Кукімікс LS
0,450 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,365 кг   маргарин
0,300 кг   Живі зерна Фрутті
0,080 кг   яйця
0,040 кг   цукор

Спосіб приготування

Тісто: маргарин збити, потім перемішати з яйцем та Живими зернами Фрутті до однорідної консистенції. Змішати сухі компоненти зі збитою масою та замісити тісто. Охолодити. Розкатати тісто товщиною не більше 3 мм, наколоти і відформувати заготовки печива.

Параметри випікання:

Подова піч 180°C.

Ротаційна піч 175°C.

Тривалість випікання: протягом 13-15 хв.

Печиво пікантне Фрутті