Рецептури
Печиво пікантне Фрутті

Фруктовий смак та аромат, 5 зернових культур - овес, соя, амарант, льон, соняшник.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,040 кг Кукімікс LS
0,450 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,365 кг маргарин
0,080 кг Живі зерна Фрутті
0,080 кг яйця
0,040 кг цукор

Спосіб приготування

    Тісто: маргарин збити, потім перемішати з яйцем та Живими зернами Фрутті до однорідної консистенції. Змішати сухі компоненти зі збитою масою та замісити тісто. Охолодити. Розкатати тісто товщиною не більше 3 мм, наколоти і відформувати заготовки печива.

    Параметри випікання:

    Подова піч 180°C.

    Ротаційна піч 175°C.

    Тривалість випікання: протягом 13-15 хв.

Печиво пікантне Фрутті