
Печиво Вупі
Печиво Вупі
Прямо з Америки! Шоколадне печиво з кремовою молочно-білою шоколадною начинкою.
Тісто
0,486 кг | цукор | |
0,325 кг | яйця | |
0,076 кг | вода | |
0,580 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,006 кг | Пекарський порошок | |
0,112 кг | Кукімікс Американо Чоко | |
0,310 кг | маргарин |
Наповнювач
0,560 кг | Чоколіна Вайт шоколад | |
0,280 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто: змішати цукор, яйця, воду та збивати 4 хв. на 2-й швидкості до розчинення цукру. Додати всі інші інгредієнти разом, окрім маргарину та збити протягом 2 хв. на 4-й швидкості. В кінці додати м'який маргарин та збивати ще 2 хв. на 4-й швидкості. Готове тісто викласти в кондитерський мішок з насадкою. На кондитерський лист відсадити заготовки з тіста бажаної форми.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185-190°C протягом 10 хв.
Наповнювач: розтопити глазур Сатіну Вайт та з'єднати з Чоколіна Вайт шоколад.
Спосіб формування:
Машинний - відсадка.
Ручний - відсадка.
