Рецептури
Печиво Вупі

Прямо з Америки! Шоколадне печиво з кремовою молочно-білою шоколадною начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,486 кг цукор
0,325 кг яйця
0,076 кг вода
0,580 кг борошно пшеничне в/г
0,006 кг Пекарський порошок
0,112 кг Кукімікс Американо Чоко
0,310 кг маргарин
Наповнювач
0,560 кг Чоколіна Вайт
0,280 кг Сатіна Вайт

Спосіб приготування

    Тісто: змішати цукор, яйця, воду та збивати 4 хв. на 2-й швидкості до розчинення цукру. Додати всі інші інгредієнти разом, окрім маргарину та збити протягом 2 хв. на 4-й швидкості. В кінці додати м'який маргарин та збивати ще 2 хв. на 4-й швидкості. Готове тісто викласти в кондитерський мішок з насадкою. На кондитерський лист відсадити заготовки з тіста бажаної форми.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 185-190°C протягом 10 хв.

    Наповнювач: розтопити глазур Сатіну Вайт та з'єднати з Чоколіна Вайт.

    Спосіб формування:

    Машинний - відсадка.

    Ручний - відсадка.

Печиво Вупі