Рецептури Рецептури

Печиво Вупі

Прямо з Америки! Шоколадне печиво з кремовою молочно-білою шоколадною начинкою.

Тісто

0,486 кг   цукор
0,325 кг   яйця
0,076 кг   вода
0,580 кг   борошно пшеничне в/г
0,006 кг   Пекарський порошок
0,112 кг   Кукімікс Американо Чоко
0,310 кг   маргарин

Наповнювач

0,560 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,280 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто: змішати цукор, яйця, воду та збивати 4 хв. на 2-й швидкості до розчинення цукру. Додати всі інші інгредієнти разом, окрім маргарину та збити протягом 2 хв. на 4-й швидкості. В кінці додати м'який маргарин та збивати ще 2 хв. на 4-й швидкості. Готове тісто викласти в кондитерський мішок з насадкою. На кондитерський лист відсадити заготовки з тіста бажаної форми.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 185-190°C протягом 10 хв.

Наповнювач: розтопити глазур Сатіну Вайт та з'єднати з Чоколіна Вайт шоколад.

Спосіб формування:

Машинний - відсадка.

Ручний - відсадка.

Печиво Вупі