Рецептури
Натті Снек

Карамельні дропси, горіхове наповнення, легкі мигдалеі пласівці в темній шоколадній глазурі.

Тісто

0,051 кг   Кукімікс Американо Карамель
0,098 кг   борошно пшеничне в/г
0,099 кг   цукор
0,032 кг   маргарин
0,045 кг   яйця

Наповнювач

0,075 кг   Флорентіно мікс
0,100 кг   Імпресса Горіх
0,030 кг   арахіс банширований
0,030 кг   грецький горіх
0,015 кг   мигдалеві пластивці

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк
0,005 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто:

Ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин, цукор, яйця, потім додати Кукімікс Американо Карамель, борошно та замісити тісто.

Наповнювач:

Змішати всі інградієнти згідно рецептури плоским бітером до утворення пластичної маси.

Формування виробу:

На форму розміром 20х20 застелену пергаментом викладаємо тісто, поверх викладаємо наповнювач.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 175°C, тривалість випікання 18 хв.

Декор:

Розтопити Сатіна Дарк до температури 36-40°C та перемішати з оілєю.

Готовий, охолоджений виріб покриваємо Сатіною Дарк змішаною з олією. 

Охолоджуємо та нарізаємо на смужки. 

Натті Снек