Рецептури
Натті Снек

Карамельні дропси, горіхове наповнення, легкі мигдалеі пласівці в темній шоколадній глазурі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,051 кг Кукімікс Американо Карамель
0,098 кг борошно пшеничне в/г
0,099 кг цукор
0,032 кг маргарин
0,045 кг яйця
Наповнювач
0,075 кг Флорентіно мікс
0,100 кг Імпресса Горіх
0,030 кг арахіс банширований
0,030 кг грецький горіх
0,015 кг мигдалеві пластивці
Декор
0,050 кг Сатіна Дарк
0,005 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто:

    Ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин, цукор, яйця, потім додати Кукімікс Американо Карамель, борошно та замісити тісто.

    Наповнювач:

    Змішати всі інградієнти згідно рецептури плоским бітером до утворення пластичної маси.

    Формування виробу:

    На форму розміром 20х20 застелену пергаментом викладаємо тісто, поверх викладаємо наповнювач.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 175°C, тривалість випікання 18 хв.

Декор:

Розтопити Сатіна Дарк до температури 36-40°C та перемішати з оілєю.

Готовий, охолоджений виріб покриваємо Сатіною Дарк змішаною з олією. 

Охолоджуємо та нарізаємо на смужки. 

Натті Снек