
Натті Снек
Натті Снек
Карамельні дропси, горіхове наповнення, легкі мигдалеі пласівці в темній шоколадній глазурі.
Тісто
0,051 кг | Кукімікс Американо Карамель | |
0,098 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,099 кг | цукор | |
0,032 кг | маргарин | |
0,045 кг | яйця |
Наповнювач
0,075 кг | Флорентіно мікс | |
0,100 кг | Імпресса Горіх | |
0,030 кг | арахіс банширований | |
0,030 кг | грецький горіх | |
0,015 кг | мигдалеві пластивці |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,005 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто:
Ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин, цукор, яйця, потім додати Кукімікс Американо Карамель, борошно та замісити тісто.
Наповнювач:
Змішати всі інградієнти згідно рецептури плоским бітером до утворення пластичної маси.
Формування виробу:
На форму розміром 20х20 застелену пергаментом викладаємо тісто, поверх викладаємо наповнювач.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 175°C, тривалість випікання 18 хв.
Декор:
Розтопити Сатіна Дарк до температури 36-40°C та перемішати з оілєю.
Готовий, охолоджений виріб покриваємо Сатіною Дарк змішаною з олією.
Охолоджуємо та нарізаємо на смужки.
