
Кекс вівсяний Школярик
Кекс вівсяний Школярик
Зручний для споживання на ходу та смачний кекс з вівсяними пластівцями.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
0,750 | кг | Маффінмікс 25 Лайт |
0,750 | кг | Кукімікс Американо Вівсяний |
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
1,600 | кг | цукор |
1,200 | кг | яйця |
1,200 | кг | соняшникова олія |
1,200 | кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму (1/2 висоти форми).
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°C протягом 30 хв. (час випікання залежить від ваги тістової заготовки). Втрати при випіканні 12%.
Декор:
Декорувати виріб можна за бажанням вівсяними пластівцями чи крихтою.
