Рецептури Рецептури

Кекс вівсяний Школярик

Зручний для споживання на ходу та смачний кекс з вівсяними пластівцями.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
0,750 кг Маффінмікс 25 Лайт
0,750 кг Кукімікс Американо Вівсяний
1,000 кг борошно пшеничне в/г
1,600 кг цукор
1,200 кг яйця
1,200 кг соняшникова олія
1,200 кг вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером. Виложіть тісто у форму (1/2 висоти форми).

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°C протягом 30 хв. (час випікання залежить від ваги тістової заготовки). Втрати при випіканні 12%.

Декор:

Декорувати виріб можна за бажанням вівсяними пластівцями чи крихтою.

Кекс вівсяний Школярик